Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z UK do AUSTRALII

Polecane posty

Gość monia1234kk
Hej nie nie jestem elektrykiem , tylko tak zazartowalam...ze pojde do collegu na elekktryka , zrobie papiery i dostane wize. wlasnie dlatego szukam aby uzbierac jak najlepsze papiery do wizy. Lilia a jakbym poszla do szkoly , moj by pracowal, ja do szkoly, ale i tak bysmy mieli te okolo 650 dolarow , to by nam wystarczylo?

Gość gość
wiele osob chcialoby pojechac do Au . Brytyjczycy tez wyjezdzaja od kilku lat , a teraz mysle ,ze zwiekszy sie liczba wyjezdych . Ja tez chcialam jechac do Au , ale faktycznie ,ze koniec swiata i to robactwo ....! Lilla ustrzyki to nie Australia , w Polsce pajaki nie sa jadowite.

Gość Lili2346
m.delmar@interia.pl spadam ale jestem pod e-mailem:-)

Gość Lili2346
Tak nie Australia...nie mieszkalas dlatego tak piszesz:-) Nie wiesz do czego pilam:-)

Gość Lili2346
Co do kosztow.Moni Australia to kontynent..wiec koszty zaleza od miejsca.Masz cos na oku?

Gość monia1234kk
Lila ,Nie mam nic na oku , bo mi obojetnie wlasciwie gdzie pojade i poza tym nie mam takiego rozeznania. chcialabym poludniowo wsoch , ale zachodnia tez jest ok. nie sprecyzuje , bo nie wiem. dla mnie cudem bedzie jak dostaniemy wize.wiec duzo zalatwiania, rodziny tam nie mam niestety. jestem na etapie przygotowan i pomyslu.

Gość Lili2346
To poczytaj troche..bo to nie wszystko jedno. Kazde miasto to jak inne panstwo. Zebyscie sobie nie pogoiszyli zycia.

Gość monia1234kk
dziekuje ci za twoje odpowiedzi , widac ze jestes obrotna i na ppoziomie. poczytam sobie napewno. codziennie sukam i czytam.

Gość Lili2346
Na pozomie hihi tylko jakim:-)!! Tym razem ide na powaznie..moje szczescie wstalo:-)!! Zawszemozesz na e-mail:-) Thx za pogawetke mam hope, ze costam pomoglam

Gość monia1234kk
Bardzo duzo pomoglas , dobra napisze maila do ciebie..milego wieczoru.pa

Gość monia1234kk
dziekuje ci bardzo