Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatta1678

mój facet to dziwkarz

Polecane posty

Gość agatta 1678
mam nadzieje ze starczy mi sil żeby dziwkarza kopnac w tylek a slub to niech sobie wezmie z kilkoma i założy harem! co za d*pek! ale ja dosc dlugo pracy juz szukam i nic nie znajduje a teraz zostanie pustka, studia skonczylam ale co z tego? dziwkarz oczywiscie nie skonczyl pewnie nie mial czasu musial obracac panienki a ja myslalam ze ciezko pracuje! on wiecznie bez kasy potrafil wziasc ode mnie pare złotych na fajki od bezrobotnej a zarabia okolo 4000!

Gość agatta 1678
mam nadzieje ze znajde sile zeby go kopnac w tylek, slub to sobie wezmie z kilkoma naraz i niech założy harem!

Gość KOLOROWA...
Ja to w pierwszej kolejności poszłabym zrobić badania, czy mnie jakims syfem nie zaraził. W życiu nie byłabym z takim gnojkiem, Może i go kochasz, ale zadaj sobie pytanie, czy Twoja miłośc jest tego warta. Ok- można wybaczyć jedną zdradę, ale to, że bzyka inne panny na boku? To że jest chłopakiem, kilku innych. To jest śmieszne, Pokaż mu że jesteś silną kobietą i nie mazgaj się przed nim. Skąd wiesz, że nie narobił dzieci na boku?

Gość Brunet196cm@vp.pl
zbadaj sie na choroby weneryczne potem zakoncz ta znajomosc i nie pytaj sie wiecej D

Gość gość
świadomie takich wybieracie a później jakieś żale!

Gość agatta 1678
powiedziałam mu że slubu nie bedzie że na pewno odwołam, a on że jakim prawem do tych dziewczyn dzwoniłam że jego kolega jest zły haha, sam jest w****iony bo musi od nowa szukac, dzieci mół zrobic nie wiem ale on sie pilnuje nie konczy w srodku

Gość KOLOROWA...
agatta 1678 i bardzo dobrze zrobiłaś. Czy po raz kolejny pokazał "klasę" i swój debilizm. Najważniejsze było, jakim prawem dzwoniłaś do tych dziewczyn, a nie to, że ślub odowłasz. To chyba powonno utwierdzić Cię w przekonaniu, że nie warto tracic dla niego czasu.

Gość 7♕7
proponuje - kobieciarz nie każda baba z którą sypia jest dziwką i nie każda wie, że on jest zajęty więc reflektuj się

Gość agatta 1678
to jest dziwkarz znalazłam też nr o nazwie " agencja" sprawdzilam na necie i to burdel jest, inne dziewczny byly wpisane jako "szarlotka" " kwiatuszek" " laleczka" "kochaniutka"

Gość gość
Możesz mieć HIV albo WZW, zbadaj się jak najszybciej.

Gość agatta 1678
powiedziałam mamie że odwołuje ślub była oburzona bo co ludzie powiedzą że on nie jest zły, a on nie daje znaku życia tel nie odbiera napisał że pije i tyle

Gość gość
dobrze zrobiłaś, a matka jak taka mądra to niech sama się bierze za niego bo porządny niby taki

Gość agatta 1678
nie powiedziałam matce wszytskiego, tylko że mnie zdradził, ale według niej ważniejsi ludzie, ten d*pek ma to wszytsko w d***e jedyna reakcja to że pije, dowiedziałam się że chodzil po burdelach czesto, a żona mu potrzebna nie wiem po co dla pozorów chyba, ta anetka z ktora mam kontakt juz ma go dosc inne nie wiem ale pewnie też skoro wsciekły jest i dobrze mu tak

Gość gość
zdrada to zdrada, z takim facetem normalnego domu nie zbudujesz, trzymaj się swojej decyzji !! Matka zwariowała czy ma klapki na oczach

Gość Heniuś
Znam wielu takich, to wg mnie nieuleczalne, ten typ tak ma po prostu. Co ciekawe oni żadnej nie przepuszczą - ostatnio do znajomego (jest nieco po 30) taka baba około 50 zarywała i też ją pocisnął jak go znam. Staram się unikać takich osób ale jak się razem pracuje czy bywa w tych samych miejscach to jest to ciężkie. Zdecydowana większość ma żony i zakładam, że nie są aż takie głupie by nie wiedziały z kim się wiążą (a może jednak?). Co ciekawe, ich żony to najczęściej żadne laski - ich podejście to coś w stylu "bo lepszego i tak nie znajdę, wolę nie wiedzieć co on tam wyprawia" - no i wypad raz na jakiś czas z takim ciachem i obiektem westchnień koleżanek dowartościowuje. I kasę przynosi więc jest ok. Ale każdy sam niech decyduje w jakim chce być związku.

Gość gość
Slub go nie oświeci. Skoro juz cie zdradza to bedzie to robil dalej, Mozesz sie oszukiwac i miec nadzieję, że bedzie inaczej ale nie bedzie. Nie marnuj swojego czasu na kogos takiego. W koncu trafisz na wartosciowego faceta