Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta po cc

jestem ponad 5 tygodni po cesarce i dalej krwawie

Polecane posty

Gość ta po cc

Hej pomozcie mi, jestem ponad 5 tyg po cc, i wciaz krwawie tak mocno chocby swiniaka zazynali. Nie wiem czy to normalne, wszedzie na necie szukalam odpowiedzi ale widze ze babki do 3-4 tyg krwawily. A wizyte kontrolna u ginekologa mam za tydzien. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
Spokojnie ja po cc krwawiłam długo w 8 tyg po poszłam w końcu do lekarza po zbadaniu powiedział że to z macicy krew bo się długo zrastała także nie martw się.

Gość gość
ja krwawiłam równe 6 tygodni, raz były to plamienia a raz krwawienia, zauważyłam że jak podniosłam coś cięższego to krwawienia się nasilały, równo po 6 tygodniu ustąpiły. Na wizycie lekarz mi powiedział że to normalne

Gość gość
Ja krwawilam tydzień, potem tylko plemienia. Każda inaczej to przechodziła. A położona co mówiła?

Gość ta po cc
Mi polozna powiedziala ze powinnam do 2 tyg. Jesli trwaloby to dluzej to oznajmila mi ze ona na moim miejscu poszla do ginekologa.

Gość gość
Ja krwawilam 8,ale tylko na poczatku mocno.potem to byly plamienia wieksze.i mniejsze. Tez bylo wszystko ok.

Gość gość
ja tez krwawilam 8 tyg, oczywiscie to z czasem slablo, myslalam ze to sie juz nie skonczy bylam wsciekla ze tak dlugo, ale jeszcze bardziej wscieklam sie jak dostalam okres, czyli bylam tylko miesiac bez plamienia, a moja siostra ponad rok nie miala okresu ale sprawiedliwosc :)

Gość gość
a piersią karmisz? bo przy karmieniu macica się szybciej obkurcza, ja krwawiłam po cc jakieś 5 tyg, ale raczej słabo.

ja krwawiłam 9 tygodni. Na badaniu po połogu wyszło, że mam krew w macicy i dlatego tak, ale wszystko się ładnie wchłonęło.

Gość ja od tych 8 tyg
karmilam piersia,czesciej niz co 3 h. dlugo krwawilam i mialam dzien przerwy po połogu i okres dostałam! ale bardzo skapy. okres to byl na 100% bo 14 dni wczesniej mialam bol jajników. moze długo krwawiłam bo w ciazy miałam bardzo duzy brzuch i moze macica musiała się długo obkurczac? (szczupła byłam a w brzuchu doszłam do 116 cm!)

Gość gość
Ja krwawilam rowne 6 tygodni po cc, ale u mnie po niecalym tygodniu to bylo wrecz kapanie.... Ze szpitala dobrze niw wyszlam jak zuzywalam maks 3 podpaski w ciagu dnia ale za to juz nie pamietam czy pierwszy czy drugi okres gdy uzywalam tamponow to miesiaczka przypominajaca krwotok-podpaska nawet na 5 minut nie starczala