Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

23 lata i nadal sama...

Polecane posty

Gość gość

wszędzie koleżanki ze swoimi chłopakami, a ja sama a nie jestem jakaś brzydka, nawet chyba powyżej przeciętnej.

Gość gość
podasz gg?

nie jesteś sama, Ja jestem zawsze przy tobie (nawet gdy się masturbujesz)

Gość gość
nie mam, pytaj tu :]

Gość I nie masz powazniejszych
problemow? Praca, studia? Na faceta przyjdzie czas.

Gość gość
jak wygladasz,jaki masz typ faceta?

Gość gość987654321
Mam to samo :( mam już wszystko, tylko nie kogoś kto mnie pokocha :( studiuje kierunek, który chciałam studiować, jestem w tym dobra, mam dwie przyjaciółki i hobby, pasje, jestem tylko strasznie samotna :(

Gość gość
nie mam określonego typu, może jedynie wzrost od 173-183

Gość Zaczniecie szukac pracy
i bedziecie mialy problemy finansowe albo zdrowotne to wam bzdury z glowy wylecą.

Gość gość
ja tak samo, studia, a brak kogoś. Na mnie mężczyźni patrzą na ulicy, czasami zagadują ale nic więcej, nie mają odwagi?

Gość mila_Anna
kazdy tak na prawde jest sam wiekszosc zwiazkow opiera sie na spelnianiu wzajemnych oczekiwan. Ty bedziesz mnie podziwial, rozsmieszal mnie, spelnial moje oczekiwania, to ja bede dla ciebie slodka i bedziemy z soba tak dlugo jak sie nie zmienimy. albo najgorszy typ zwiazkow - z przyzwyczajenia, ze strachu przed samotnoscia, jak tonacy co chwytaja sie brzytwy, traktujac druga osobe jak przedmiot - kolo ratunkowe

Gość mila_Anna
chec posiadania zwiazkow jest wyobrazeniem pochodzacym od kultury. Spoleczenstwo nam wmawia, ze musimy posiadac ! chlopaka, meza, dzieci, dom, by byc szczesliwymi, ale to nie prawda po 1 gdyby nikt nam tego nie powiedzial, nie wiedzielibysmy tego, nie pozadalibysmy tego po 2 wiele par i malzenstw, mimo tego, ze wydawac by sie moglo maja wszystko, nadal sa nieszczesliwi. a to dlatego, ze nas oklamuja. Naucz sie byc zawsze w tej chwili, tak jak dzieci, zyj ta jedna chwila ktora masz, koncentrujac sie na niej, a poznasz smak szczescia i bedziesz spelniona, a to dlatego, ze niczego, ale to niczego ci nie bedzie potrzeba do szczescia. Wszelkie braki wynikaja z nawyku patrzenia w przyszlosc, albo przeszlosc, czyli w cos co nie istnieje, nikt nie ma przyszlosci i nie ma przeszlosci. Zyjemy w iluzji

Gość powiem wam wreszcie prawde
a to coś strasznego być samemu? wolisz być z facetem, który ma Cie gdzieś i wyżalać się potem na kafe: jakiego mam beznadziejnego chłopaka, który... mila_Anna wyżej ma racje większośc związków to niewypały