Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ....

Jego bardziej kręci dawanie niż branie.

Polecane posty

Gość kobieta ....

Mąż dzisiaj po porannym seksie stwierdził, że on woli dawać od siebie, że dawanie daje mu przyjemność większość niż branie. Mój były w seksie skupiał się tylko na sobie. Panowie od czego to zależy ?

Gość gość
nie wiem, ale ja nie lubie w lozku takich co daja. w seksie lubie psycholi- takich, ktorzy biora co chca, jak chca i kiedy chca, najlepiej brutalnie :P

Gość kobieta ....
Z bylym czesto po seksie nie byłam zaspokojona, a mąż sprawia, ze jestem mega zaspokojona, zadowolona i mega szczęśliwa.

Gość kobieta ....
.Ja uwielbiam payrzeć jak mu dobrze. Jak dochodzimy razem to jest odlot. Pierwszy raz mi powiedział, że on jest bardziej zadowolony jak mi jest dobrze.

Gość kobieta ....
Uwielbiam patrzec w jego oczy gdy robię mu loda ma takie dzikie spojrzenie, a jego jęczenie jeszcze bardziej podkręca mnie.

Gość gość
Twój facet to nie egoista

Gość gość
Znam to autorko. Na studiach mieszkałam z przyjacielem ze studiów. To on gotował, prał, prasował itp. generalnie zajmował się całym domem sam. Z tego co wiem to byłam jego pierwszą partnerką. Co mnie osobiście zdziwiło bo fajny facet a 24 letni prawiczek. Z tego co wiem to związał się z jakąś pijawką i leniem. Pracuje - ma dwie prace, zajmuje się domem i dzieckiem. Z tego co pamiętam to w seksie zawsze zaczynaliśmy od zaspokojenia mnie. Myślę, że to kwestia charakteru.

Gość 7♕7
to jest właśnie prawdziwy mężczyzna.

Gość gość
z tego co wiem z tego co wiem z tego co wiem z tego co wiem z tego co pamietam 💤

Gość gość
Czemu prawdziwy mężczyzna?

Gość 7♕7
bo prawdziwego mężczyznę podnieca podniecanie swojej kobiety i robienie jej tak, żeby była szczęśliwa. bo kobieta zaspokojona, to kobieta wierna, kochana, roztaczająca urok etc. facet podnieci się byle czym i bardzo szybko, u kobiety ten proces jest etapowy i dość skomplikowany, tym bardziej facet który to zrozumie a potem stara się wydobyć z jej mózgu ogień namiętności spośród trudów i stresów dnia jest MISZCZEM :)

Gość 7♕7
no i wspólne szczytowanie to dla mnie jakieś mistrzostwo świata. mnie się to udało może z raz w życiu przez maaaasę lat.

Gość kobieta ....
Nam udaje się sztytowac razem- to jest najlepsze, odlot. Uwielbiam patrzec mu wtedy w oczy ten błysk, namiętność.

Gość gość
04.07.13 [zgłoś do usunięcia] kobieta .... dlugo jeszcze masz zamiar p******ic w kolo i to samo?

Gość kobieta ....
Jak Ci cos nie pasuje to po co wchodzisz i zabierasz glos.

Gość 7♕7
to chyba dowodzi tego, że jesteście tymi dwiema platońskimi połówkami. szanuj to.

Gość kobieta ....
Nie wyobrażam sobie być z innym facetem. Kocham go i jestem wstanie zrobić dla niego wszystko.

Gość Izizzz
Nawet podczas lodzika kontakt wzrokowy jest wazny

Gość gość
by stwierdzic czy cos pasuje lub nie nalezy wejsc i przeczytac bez tego skad ma ktos wiedziec czy mu pasuje:D ggg a ty sie faktycznie zacielas kobieto.....