Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś ćwiczenia na wyrzeźbienie brzucha?

Polecane posty

Gość gość

Mam PCO i przy moim facecie czuję się jak kaszalot :(

Gość kontaminator
Musisz zrzucić tkankę tłuszczową. Brzuszki nic nie dadzą. Tylko dieta, aeroby i interwały.

Gość gość
Próbuję, ale to nic nie daje :( Jem mało, nie jem słodyczy i biegam... chyba jeszcze jakieś ćwiczenia na brzuszek by się przydały, może one pomogą :(

Gość gość
skalpel!

Gość smutna 18nastka:(
aw6 ale ja przy 6 dniu wysiadam. jesli bedziesz solidnie cwiczyc to efekty beda murowane!!!!

Gość gość
8 minut ABS

Gość kontaminator
bzdury same i tyle

Gość gość
Żadnego skalpela, bez przesady, nie będę się ciąć. Zobaczę AW6, co to jest ABS?

Gość gość
Żadnego skalpela, bez przesady, nie będę się ciąć. Zobaczę AW6, co to jest ABS?

Gość gość
ABS na spalenie tłuszczu dopiero potem A6W, żeby wyrobić mięśnie

Gość gość
Kurczę, nie mogę wygooglać. ZNalazłam ABS2 i coś do samochodu :D

Gość gość
ABS2 też może być

Gość gość
skalpel to jest cwiczenie!:D Ewa Chodakowska patrrz youtube :D hahahaha no nie moge :D

Gość gość
Tych na drążku nie dam rady :( i nie mam drążka Jeszcze próbuję pompki robić, ale mam słabe ramiona

Gość kontaminator
jesteście kompletnie upośledzeni. Aby wyrobić mięśnie niezbędna jest nadwyżka kaloryczna. Aby zrzucić tłuszcz potrzebny jest ujemny bilans kaloryczny. Jedyna metoda, aby osiągnąć to czego ona potrzebuje to wysiłek aerobowy 4 razy w tygodniu po 40 minut z tętnem około 130 i dieta, która przyśpieszy metabolizm. Czyli dużo posiłków złożonych głównie z chudych mięs, wędlin, gotowanych jajek, kaszy, twarogów itp. Na kafe każdy może pisać bzdury jakie chce, ale znać to wy się nie znacie kompletnie.

Gość gość
Myślałam, że mi proponujesz radykalne rozwiązania :D a ja mam nadzieję że kiedyś schudnę własnym wysiłkiem :P

Gość kontaminator
Na kafeterii każdy jest profesjonalistą i znawcą wszystkiego. Dziewczyna posłucha was i dalej będzie w martwym punkcie, bo macie zerową wiedzę.

Gość MyślicielXXIwieku
Ustawiasz minutnik np. na 8 minut i wykonujesz ćwiczenia z zestawy ABS, ABS II, lub A6W. Brzuch ma to do siebie, że w czasie dłuższej przerwy, szybko znikają zarysy mięśni, stąd należy w sposób szczególny o systematyczność i stosunkowo wysoką częstotliwość. Zaleca się ćwiczyć brzuch niemal codziennie. Ponieważ po pewnym czasie mięśnie przyzwyczają się do realizowanego dotychczas programu treningowego, należy tenże plan zmieniać. Zaleca się zmieniać plan co 2-3 miesiące. Dzięki temu mięśnie otrzymują nowy impuls do rozwoju. Zmiana planu może polegać na przejściu z zestawu ABS na zestaw A6W. W przypadku A6W wyszczególnione są serie i powtórzenia na każdy dzień ponad miesięcznego cyklu. Jednak dla wygody lepiej wykonywać ćwiczenia w trybie czasowym, a nie ilościowym. To znaczy zamiast liczyć ilość serii i powtórzeń przewidzianych na konkretny dzień cyklu, lepiej po prostu ustawić minutnik na np. 8 min. i w kółko wykonywać 5-6 ćwiczeń zestawu A6W. Przynajmniej ja tak robię i na efekty nie mam co narzekać.

Gość kontaminator
Bzdury,bzdury,bzdury. Kolejny nieuk i ignorant.