Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnac z brzucha ?

Polecane posty

Gość gość

mam problem jestem ogl szczupla osoba (ale jak przytyje wsyztsko idzie w brzuch ) po tabletkach anty brania przez rok bardzo mi poszlo w brzuch nie biore juz 3 miesiac jem malo a mam wrazenie ze brzuch jest co raz wiekszy ;/. Jaki e macie sposoby na pozbycia sie wielkiego brzucha ? jest to dla mnie dosc krepujaco bo jest lato i duzo w stroju sie chodzi kapielowym a nigdy nie mialm takich problemow zawsze mialam plaksi brzuszek

6 weidera i do tega zabiegi z ultradzwiekami, to pomaga i zadnych slodyczy ani tluszczy, ja robilam te zabiegi w krakowie w laime ale chyba w wiekszosci miast sa

Gość gość
ahh kiedys probowalam robic 6 weidera niestety wymieklam ;/ nie mam az tak silnej woli -to moja waDA bo bardzo bym chciala schudnac ale nie mam takiej motywacji

Gość persons
Tylko z brzucha nie schudniesz, nie ma takiej opcji. A6W wyrabia mięśnie, a nie spala tłuszcz, poza tym nie musisz się w taki sposób katować, można okroić. Dieta, która najlepiej narusza tłuszcz brzuszny, z ud, boczków to dieta niskowęglowodanowa.

Gość gość
Jak sam brzuch to mozesz zrobic sobie serie zabiegow liposukcji ultradzwiekowej. Oczywscie zabieg jest bezbolesny.