Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onakkkkk

Kto nie spi i sie nudzi?

Polecane posty

Gość ktosiasamosia
*uwiedziesz

Gość ktosiasamosia
ALFABETYCZNIE O SOBIE!!! A - Aniołek... jak śpię B - Bombowa... Jak w piosence "sex bomb" C - Ciesząca się życiem D - Dobra dla wszystkich! E - Energiczna ... ahh F - Fajna .. przynajmniej tak myślę G - Grzeczna...nie zawsze H - Humorystyczna jak wstaję prawą nogą!!! I - Inteligentna...I już!!! J - Jedwabna...Jak motylek... K - Kochająca. Tylko tego jedynego L - LUBIĘ: - Słodkości. - Marzyć, bo marzenia się spełniają. - Wypas imprezy w miłym towarzystwie. To podstawa, by impreza się udała..! - Tańczyć. To całe moje życie... - GG. ale tylko jak działa . - Siatkówkę...Sport to zdrowie Ł - Ładna... ee. no nie wiem M - mądra ... haa.! N - Niecierpliwa ...gdy na coś czekam ! O - otwarta na świat! P - Pyskata gdy trzeba! R - Rozważna!...Ma się doświadczenie w takich sprawach. S - stanowcza... kiedy potrzeba T - Towarzyska! U - Uparta... jak osioł! W - Wolna... Jak ptak. Z - Zakochana... jeżeli już jest ten jeden. Mogę być pierwszą. Mogę być Ostatnią... Ale nigdy jedną z wielu! Jestem jaka jestem. I tego nie zmienię!

Gość Reni@
Witam Cię Pawle23333,

Gość ktosiasamosia
Rec, dziką kocicę łatwo spłoszyć, ale się gdziesz czai w ukryciu Rumm:-* Renia przyłączaj się:-), będzie weselej

Gość ktosiasamosia
ALFABETYCZNIE O SOBIE!!! A - Aniołek... jak śpię B - Bombowa... Jak w piosence "sex bomb" C - Ciesząca się życiem D - Dobra dla wszystkich! E - Energiczna ... ahh F - Fajna .. przynajmniej tak myślę G - Grzeczna...nie zawsze H - Humorystyczna jak wstaję prawą nogą!!! I - Inteligentna...I już!!! J - Jedwabna...Jak motylek... K - Kochająca. Tylko tego jedynego L - LUBIĘ: - Słodkości. - Marzyć, bo marzenia się spełniają. - Wypas imprezy w miłym towarzystwie. To podstawa, by impreza się udała..! - Tańczyć. To całe moje życie... - GG. ale tylko jak działa . - Siatkówkę...Sport to zdrowie Ł - Ładna... ee. no nie wiem M - mądra ... haa.! N - Niecierpliwa ...gdy na coś czekam ! O - otwarta na świat! P - Pyskata gdy trzeba! R - Rozważna!...Ma się doświadczenie w takich sprawach. S - stanowcza... kiedy potrzeba T - Towarzyska! U - Uparta... jak osioł! W - Wolna... Jak ptak. Z - Zakochana... jeżeli już jest ten jeden. Mogę być pierwszą. Mogę być Ostatnią... Ale nigdy jedną z wielu! Jestem jaka jestem. I tego nie zmienię!

nie wiem czy wam też ale kafe mi sie ociąga:)

Gość ktosiasamosia
O mam już podszywa!

Gość ktosiasamosia
2 razy sie wkeiło 😭

Gość Reni@
Witaj Rumm:) cóż takiego? właśnie wróciłąm z pracy, jutro na uczelnie...a mi się spać nie chce:) no i ta ciekawość internetu...a raczej tego co w sobie kryje;) a Wak koledzy i koleżanki, czemu noc spać nie daje?

Gość ktosiasamosia
CFaniaku nie podszywaj sie pode mnie plissssssss👄

Gość Reni@
Ktosia...bądź co bądź ale skromna to ty jesteś:) Pawle...duszno powiadasz....hmmm przemilczę:)

Gość ktosiasamosia
A podszywaj się podszywaczu, ciekawe co jeszcze wymyślisz

Gość Reni@
Rumm mnie również:)ucha do góry:)

Gość Reni@
Samosia olewajmy tego zartownisia :D

Gość ktosiasamosia
A co byś sobie życzyła urocza damo??:D

Gość Reni@
a teraz to ktoś się pode mnie podszywa...TY...TY...TY...łobuzie jeden:P

Gość Reni@
Kto jest tą uroczą damą??:)

Gość ktosiasamosia
Ja uciekam Dobranoc wszystkim, gadajcie jak chcecie zpodszywem Pa

Gość Rec1
Ty podszyw! Daj spokuj samosi!

więc jesli o mnie chodzi mam ogromną ochotę na chwilę gdy dwa nagie ciałą zaczynają pląs i stają sie jednościa. To taniec gdzie zarówno fizyczność jak i umysł grają tę samą melodie. i to ta melodia nie pozwala mi zasnąć:)

Gość ktosiasamosia
A właściwie sobie zaczekam.Dlaczego mam tyły pokazywać jak ktoś jest niegrzeczny? Zostaję.:)

Gość Reni@
Ty Reni@ co się podszywasz pode mnie psujesz tak miłą atmosferę...żal mi takich