Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaaropucha

nie mam zameldowania i mam problem

Polecane posty

Gość anitkaaropucha

zaczzne od poczatku.....matka kiedy poznala ojczyma ja nie mogac sie z nim dogadac poszlam na inne mieszkanie majac niecale lat 18 pracowalam i sama placilam i utrzymywalam sie staly meldunek mialam u nich,oni potem stwierdzili ze beda sie budowac ai mieszkanie te w ktorym mieszkaja sprzedaja beda mieli wiecej pieniedy na remont. zeby sprzedac mama poprosila ze musze sie wymeldowaac bo inaczej nie sprzedaja a jak tylko sie wybuduja zamelduja mnie normalnie jak bylo .....no i problem bo maz mojej mamy nie wyraza zgody na zameldowanie mnie a ja nie mam stalego miejsca zameldowania,dodam ze mieszkaja jeszcze z siostra ktora mieszka z mezem i synem w tym samym domu bo wybudoali blizniak,co ja mam teraz zrobic???? gmina nie da mi mieszkania bo wymeldowalam sie sama,

Gość gość
zameldowanie nie jest ci do niczego potrzebne.

Gość anitkaaropucha
dowodu nie moge wyrobic bo nie mam stalego meldunku a ten skonczyl waznosc no nie przesadzajmy ..... a co ja zalatwie bez jakiego kolwiek zameldowania no ludzie

Gość anitkaaropucha
nawet w pracy chca staly meldunek a na wynajmowanym nie mam meldunku zadnego ....i to tak wyszlo bo w pracy chcieli dowod a on niewazny

Gość gość
co wy macie jakies jazdy z tym zameldowaniem/ to do niczego nie potrzebne i zadnego prawa nie daje nawet idzisz do gminy i mowisz z e jestes na ulicy i musza ci cos zapewnic

Gość gość
zadnego meldunkuw pracy nie chca!!!!!!!!!!!!!!!! skoncz p******ic dowod owszem ale tam nie musi byc meldunek, tylko nie ma nic w adresie i tyle za 3 laata zniosa ta rubryke wogole

Gość anitkaaropucha
wiec pani mi odpowiedziala ze jak rodzice chcieli sprzedac musieli mi oni zapewnic mieszkanie a tak wymeldowalam sie sama i mi gmina dac nic nie musi tzn mieszkania

Gość anitkaaropucha
dowod starcil waznosc czytaj uwaznie,kazali isc po nowy a jak maja mi dac dowod bez meldunku....boze co za czlowiek!!! czytaj

Gość anitkaaropucha
a dowod niestety u tej samej pani sie wyrabia co melduje a to jest mala miejscowosc wiec mnie zna

Gość almost powder spf 15 clinique
Co ty pleciesz? Ja mam dowod bez zameldowania od 2008 roku. Zabawnie było w tramwaju jak mnie spisywali ;D Nawet konto bankowe zalozylam, meldunek nie powinien być obowiązkowy, kurrr zwłaszcza teraz, kiedy ludzie nie maja własnych miszkan

Gość gość
dadza musza czlowieku!!!!!!!!!bedzie bez adresu ja taki mam poprostu meldunek nie jest obowiazkiem zadnym

Gość gość
dowód ci dadzą bez meldunku i adresu miałem kiedyś taki :)

Gość anitkaaropucha
no to czyli co? musze isc do wlodarza najlepiej i powiedziec

Gość anitkaaropucha
ale z drugiej strony matce nie podaruje bo mnie w konia zrobila i to na calego jestem 2miesiac terazz bez umowy o prace tyle z tym meldunkiem mam

Gość gość
w konia to cie pracodawca robi