Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się ubrać na polską dyskoteke? Nie jestem polką

Polecane posty

Gość gość

Wychowalam sie we Francji ,mam 18 lat, mama od poczatku uczyla mnie polskiego,znam go biegle i dzieki temu moge z wami pisac usmiech.gif Niedlugo lece z rodzicami do Polski na Swieta.Mam kilka kolezanek w Polsce, 2 kuzynki tez. Na pewno po swietach pojdziemy na dyskoteke. Tylko mam maly problem. Podobno u was kazda dziewczyna nosi lateksowe spodnie, bardzo wysokie buty, bluzke zaslaniajaca tylko biust. Do tego bardzo mocny makijaz i bardzo dlugie kolorowe paznokcie. Taki look troche dzi**i. Zreszta na ulicach zauwazylam ze duzo Polek tak sie ubiera, bardzo krotkie spodnice, bardzo rozwe ciuchy i wlosy biale lub zolte. Nie wiem czy bede sie dobrze czula w normalnym stroju ,takim jaki nakladaja francuski na imprezy, czyli stonowana sukienka, stonowany makijaz, albo ladne spodnie i bluzka. Moje kuzynki mowia ze to obciach nie nalozyc mini i plastikowych butow smutas.gif To prawda?

Gość gość
Po pierwsze zła kategoria, po drugie chodzi po prostu o to zebys wyglądała seksownie a nie jak blachara co ma tlenione włoski i tipsy niewiadomo jakiej długości, może być coś obcisłego ale bez przesady ze sam róż, tapeta na ryju i buty na 83649402084820 centymetrowych szpilkach. Zwykłe szpileczki, sukienka, umalowane rzęsy i tyle wystarczy.

Gość gość
Wiesz co, nigdzie nie idź. :) prowokatorko.

Gość gość
la wieśniara :D

Gość gość
Polki chodzą ubrane ala "Dziwka" - nogi odsłonięte (krótkie szorty, mini), biust odsłonięty ( gigantyczny dekolt itp.) zwykle też bez majtek. Polki chodzą na dyskoteki czy do klubów by pobzykać się z przypadkowym facetem czy w kiblu czy aucie albo później jadą do hotelu.

Gość gość
ładne prowo, nawet umiesz pieknie pisac polskie znaki?:O

Gość mysle ze jestes polaczkiem
ktory dostal w ryja na polskiej dyskotece od faceta swojego obiektu westchnien, dlatego sie wyzywasz