Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantiker

Od SEXU wole o wiele bardziej jak .....

Polecane posty

Gość kolorowa na pomaranczowo
Udowodnij...poka pauke :D:P

No cóż... my pokolenie lat 60tych nie takie rzeczy potrafimy łączyć w zgrabną całość :)

hmmm S_M powiem Ci szczerze że mój bagaż wychowania (nie dość że stary to jeszcze w dzieciństwie chowany przez dziadków) sprawia ze jakoś miałbym problemy ze zmiana zachowań wobec dam wraz z zachodem słońca :)

Pokolenie lat 80 - tych rowniez potrafi to polaczyc, albo jestem jakims wybrakowanym egzemplarzem ;) Problem w tym ze ciezko znales osobe z ktora mozna pozwolic sobie na to cale romantyczne szalenstwo ;)

I jak rozpoznac czy romantyczny gentelmen bedzie potrafil dac mi wieczorem w twarz i wypowiedziec slowa: na kolana suuko ;)

...wiem, wiem ...niektóre kobiety tego oczekują, pałęta się to gdzieś w ich ślicznych główkach aby być tak traktowane ...i doskonale sobie zdaję sprawę ze to żadne poniżanie czy coś z tych rzeczy, absolutnie, ale cóż nie każdy potrafi :)

E tam, niejedna dama docenia romantyczne przebudzenie z pełnymi ustami o wschodzie słońca :classic_cool:

kolorowa, tobie trzeba mówić? nie nauczyłaś się odgadywać poleceń zanim zostaną wypowiedziane? :O

Nie :classic_cool: Czasami potrzebuje aby ktos chwycil mnie za kudly i pokazal mi gdzie moje miejsce ;)

Nie w telepatię, tylko w znaczące spojrzenia... i w to że seks zaczyna się i kończy w mózgu, a nie w podbrzuszu

słuchajcie, a nie obawiacie się, że ktoś kto ma potrzebę do wypowiadania wulgarnych tekstów i targania za kudły w trakcie sexu tak na prawdę ma tak na stałe tylko gorset kultury pozwala mu to za dnia opanowywać ? ...że ten gorset może kiedyś popuścić już nie przy sexie ale tak po prostu w życiu ?

no tak ... jak ktoś ciągle spod byka patrzy to trudno o dobry sex :) a że w głowie to kumam, kobiety często mówią że najbardziej sexownym organem faceta jest mózg ...tylko cholera czemu potem na forum tyle narzekania na rozmiar pauki :)

Niestety Matuzalem ale musze sie tutaj z Toba zgodzic ;) Nie trafilam w zyciu na kogos kto potraktowalby mnie w lozku w 100% tak jakbym chciala, ale tez nigdy nie zaznalam przemocy poza nim :) Moze byc rowniez, ze nigdy nie spotkalam mezczyzny ktory potrafi wieczorem zdjac maske gentelmena i zalozyc maske chama ;) Moze tacy faceci w ogole nie istnieja? No bo ja czekam i czekam.... I Ale patrze na to rowniez z innej strony...skoro ja potrafie byc wulgarna i agresywna w lozku,a nie jestem taka na codzien (za wyjatkiem kafeterii) to isnieje iskierka nadziei, ze gdzies na tym swiecie zyje sobie ktos kto jest podobny do mnie ;) I Takze korzystajac z okazji apeluje: Mezczyzno moich marzen! Ty ktory na codzien dazysz swoja partnerke szacunkiem, wspierasz ja i sprawiasz ze w Twoich meskich dloniach rozkwita, a w nocy potrafisz ja sponiewierac w lozku niczym najzwyklejsza, najtansza dziwke....Odezwij sie bo usycham :P:D

Gość Romantiker
odzywam sie caly czas ale co z tego ???? nie szkoda ci czasu jak i tak nie dasz nikomu szansy ??? to jakis paradoks

Gość Romantiker
jaki jest sens robienie z siebie dziwki na forum jesli jest sie czlowiekiem na poziomie. w koncu jaki sens wypisywac to wszystko ??? to tanie. wole real !

hahahaha kolorowa - pewnie są widzisz S_M chyba potrafi :) więc pewnie jest ich więcej. Najczęściej jednak jest tak, że książęta przed ślubem przemieniający się w chamów w sypialni, po nocy poślubnej jakoś nie nie potrafią zrzucić skóry chama i są nimi całodobowo :)

Romantiker to byl apel ze tak to nazwe retoryczny ;) Ja szukam w realu a Ty jestes wirtualny i pewnie jestes setki kilometrow ode mnie bo jak juz wiadomo na forum...mieszkam w Hannoverze :(

Gość Romantiker
ludzie wirtualni to ci sami co w realu tak naprawde. .eeeee nie takie setki :).....to tylko 280 km ode mnie :)

No dobra sklamalam...jestem z malopolski :P Jak sobie wyobrazasz nasz zwiazek? Mam silna potrzebe spedzania z kims swojego wolnego czasu, tak czesto jak to tylko mozliwe, spedzania z nim nocy przy czym nie chcialabym od razu z Toba zamieszkac :P:D Jak Ty to widzisz?

Gość Romantiker
przyjedz do mnie do Berlina :) wynajme ci mieszkanko :)))

Ale nic o Tobie niewiem :( Poza tym co napisales w temacie kompletnie Cie nie znam. A co jesli jestes jakims psychopata i zamkniesz mnie u siebie w piwnicy? I bedziesz g****il co noc :classic_cool:?

Konkret i to chyba niebiedny :P:D;)

Zamykanie w piwnicy to raczej obyczaj austriacki, a nie berliński.:P

Gość Romantiker
myslalem ze tego wlasnie chcesz :))) jak sie odwazysz i przekonasz ze w wirtualu sa tez wartosciowi ludzie to napisz .....gg 440 84 84

jeden piernik :P podczas g****u beda wypowiadali te same niemieckie przeklenstwa :P

Gość Romantiker
a moze jestem berlinskim Fritzlem ??? :)) piwnice mam :)

Niemieckie przekleństwa? a jest coś takiego? Niemcy których poznałem, żeby sobie zakląć używali angielskiego f**k bądź słowiańskiego kurvva :)