Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkl

kochany piesek

Polecane posty

Gość kkl

Jeśli posiadasz szczeniaczka maltańczyka lub podobnej rasy, najlepiej białe bez rodowodu muszą być małe psy do dwóch kg, nie sierść tylko włosy napisz do mnie , chętnie stanę się posiadaczką takiego pieska, tęsknię już za nim. czekam na propozycje. sweetday@interia.eu

Gość gość
??

Gość Srakulec 22 lata
nie sierść tylko włosy? OCB? xD

Gość kkl
no tak nie sierść tylko włosy!

Gość gość
najlepiej maltańczyk, czy on ma sierść, chyba włosy, bo york na pewno, ale ich nie lubię

Gość kkl
może ty mi oddasz takiego pieska?

Gość martaaaaaaa22
a kto ci za darmo odda psa wartego tysiiąc zloty???'malo to masz potrzbujacych ,skrzywdoznych kundelkow w schronisku durna pało??? sliczna bilala czysta pluszaczka ci sie marzy?? to se miśka w szmateksie kup... a nie zywe zwierze.!!!

Gość kkl
w dalszym ciągu czekam na pieska jw. tak mala sliczna puszysta cudna mordeczka mi się marzy, może ktoś mi pomoze, czy tak dużo żądam, to takie male pragnienie, pewnie, ze nie mam dużo kasy ale na pewno zrewanżuję się

Gość kkl
nie mam jeszcze wymarzonego pieska, czy może mi ktoś pomóc?

Gość Krysia P.8
ja tez chce pieska....musi byc malutki,kudlaty i zdrowy...TLKO SUCZKA NAUCZONA CZYSTOSCI, oprocz tego chce: Perfumy CK Euforia.... doladowanie telefonu era za 25... kupon do pracownik fryzjerskiej Andrzeja W... nowe espadryle... kolczyki Svarowskiego i śpiochy Nexta dla chrzesniaka :classic_cool: kochaaani,wierze w was..pomozcie mi spelnic marzenia :D chocby 3punkty.

Gość kkl
no kuzwa za dużo chcesz, ja tylko pieska :)

Gość kkl
perfumy CK Euphoria mam, mogę ci załatwić, po niższej cenie, nawet tester, chcesz???

Gość kkl
załatwię ci wizytę w zakładzie fryz. u Błażeja Adamusa, zobacz kto to jest jak nie wiesz, co jeszcze chciałaś???

Gość kkl
czy znalazł się dla mnie piesek?

Gość kkl
pomóżcie mi zaplace tyle ile mam

Gość kkl
ja nadal czekam na pieska, nie musi już być biały :(

Gość gość
nie bialy tomoze czarny w biale groszki

Gość gość
a z jakiego miasta jestes

Gość gość
moja kolezanka ma pieska z ktory kopuluje codziennie ale jej chlopak nic o tym nie wie

Gość kkl
no kuzwa, ja nie chce z nim kopulować, mam do tego chlopa, ma być malutki, tyle pieskow szuka właścicieli może ktoś cos o tym wie i ja jestem chętna na takiego milutkiego przyjaciela, smutne mam zycie.

Gość kkl
wyżej podalam adres mailowy

Gość mata Hariiii
piszesz jak jakas tepa rozkarpyszona arogancka dziecinna kretynka....pies to nie zabawka.!!!..PSY ZYJA NASICE LAT,I TO JEST OBOWIAZEK...a nie KAPRYS!!! chcesz przyajciela? rusz d*psko do schorniksa,objedz cale wojeiwdztwo...setki psow ,setki neichcianych milsoci,,do wyboru do koloru....wzruszjace smutne histrorie...wykaz sie ze jestes czlwikeim...a nie podla rokapryszoną szują. a jak musi byc slodziutki,malutki bialy ,rasowy i cos tam....to albo idz do roboty i se zarob...ALBO KUP SOBIE PLUSOZWEGO MISIAKA.!!!!

Gość kkl
jesteś wstrętna podła i wredna suka, nie pisz jak masz tak mi ublizac, zmijo jedna

Gość kkl
potrzebuję pieska cale zycie pragnęłam, a w domu mam męża pijaka i nie pozwala mi na zwierzę, wpadłam w depresję i lekarz mi pomógł z tego wyjść, kocham wszystkie psy, mój czy nie mój każdego nie omijam obojętnie a marzyc mogę o takim jak opisałam co ty wiesz o zyciu skoro tak mnie oceniłaś wstydz się wiedzmo, ja pracuję i zarabiam 900 zlo, jeśli jesteś tak uczciwa i taka dobra to moglabys ludziom pomoc a nie tak z buta potraktować, wybacz dla mnie jesteś Wioedzmą bez serca.

Gość gość
durne prowo:) ale widze że poza autorkom mało kto się tu wypowiada:)

Gość kkl
nie żadna prowokacja, najprawdziwsza prawda jak to ostatnio się mowi, chce mieć psa i to bardzo i nie mam kasy na takiego wymarzonego, a marzyc mi wolno, może kiedyś sobie kupie jak dojde do kasy