Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +++iola===

Poród nago przy ekipie medycznej.

Polecane posty

Gość +++iola===

Byście tak rodziły ?? nie same w domu plus maż i położna ale przy całej ekipie ? 6-7 osób jak to w szpitalu . Oglądam ostatnio filmy porodowe i takie sytuacja już widziałam Oczywiście nie cc ale poród sn. Ma któraś mam takie doświadczenie za sobą?

Gość gość
A kto to niby rodzi nago? ja nie znam nikogo,kto byl przy porodzie na golasa. czemu mialoby to aluzyc? wiadomo,dol tak,ale dopiero w fazie parcia. cycki w zadnej fazie podobu nie musza byc gole

Gość gość
Ja rodziłam nago...z tego względu że sporą część porodu przesiedziałam w wannie, a gdy zaczęły się parte, to na szybko wyciągali mnie na łóżko, na którym ostatecznie rodziłam (Szczerze, to nie wiem dlaczego nie mogłam rodzić w wodzie, jakoś nie spytałam :P)... Rodziłam więc bez koszuli. Aż tyle osób nie było - zdaje się że dwie położne i w pewnym momencie lekarz. ... Nie wszystko jednak pamiętam

Gość gość
Ja tez nago,ale cc wiec usprawiedliwiona ta nagosc

Gość gość
Myślę, że nie masz co się przejmować. Oni naoglądali się dość nagości, więc Twoja wierz mi, ze ich nie rusza. Jeśli się nie naoglądali, bo to studenci to się naoglądają za wszystkie czasy. Ja rodziłam wiele lat temu. Nie było akcji "rodzić po ludzku" i przeżyłam....a nie było za ciekawie. Wszystko da się przeżyć, a studenci aby zostać lekarzami muszą się nauczyć, więc dajmy im szansę do tego;) może kiedyś ten student zostanie znanym lekarzem, który będzie trzaskał operację, które dziś są nierealne;)

Gość Mati Krak
Kolega mówił mi, że jak miał praktyki w klinice jako student to wszystkie kobiety wchodziły na salę porodową nago. Widok był niesamowity bo każda babka nie dosyć że w ciąży to jeszcze wydepilowana i na dodatek całkiem naga. Były różne babki ale najśmieszniej wyglądały te z bardzo małymi cyckami, które miały tylko same brodawki i te z wystającymi wargami sromowymi. Podobno wszystkie były piękne i wyglądały bardzo słodko.

Gość gość
Jeżeli jakimś cudem to co wyżej napisane jest prawdą, to nie chciałabym mieć doczynienia z lekarzem pokroju twojego kolegi. Buractwo i chamstwo.

Gość gość
masakra :-) ja nigdy nie będę rodzić ,bujajcie się wszyscy,co za cyrk

Gość gość
Hahaha :-) ja rodziłam 3 razy i wierz mi oni i tak więcej razy zajrza w twoje krocze niż na piersi. A swoją drogą nawet gdybyś była naga to była by to ostatnia rzecz o jakiej byś myślała.

Gość gość Gosik 38
Ja też wchodziłam na salę porodową naga. Musiałam zaprezentować się studentom nie dosyć że w ciąży to jeszcze całkiem na golasa. Wstydziłam się bo pomimo że jestem atrakcyjną kobietą też mam bardzo małe piersi i na dodatek bardzo wystające wargi sromowe. Nawet nie chcę myśleć ilu studentów wtedy prawie pourywało sobie napletki na mój widok w takim stanie ...

Gość gość
WYPAD ZBOKU wyżej

Gość gość
autorko tam do takich filmów nie chodzą statystyczne kobiety lecz rasowe ekshibicjonistki, tam chcą podkręcać akcje, dramaturgie kontrowersje wiec taka rodząca-ekshibicjonistka chętnie jeszcze cycki odsłoni, weź pod uwagę że ona sie sama zgadza by ją w czasie porodu kamerować. Powiedz mi kto normalny sie na coś takiego zgodziłby ? Tylko z charakteru egzotyczne okazy sie zgodzą

Gość gość
Odpowiadasz autorce, która założyła temat 3 lata temu? Pogonić zboka, który te tematy odświeża.

Gość gość
ja na izbie przyjec dostalam koszule szpitalna. Co prawda ochydna z materialu z jakiego sa przescieradla szpitalne, ale dopiero potem zrozumialam ze to nie mialo znaczenia. Rodzilam w tej koszuli czyli cycyki zakryte, po porodzie polozyli mi dziecko pod ta koszula na golych piersiach i tak sobie lezalo 2 godz. A jak zabrali dziecko do wazenia, ja bylam juz ,,zalatwiona'' to zdjeli ta koszule, przemyli mnie gaza i zalozyli mi moja koszule. Wiec spoko.

Gość gość
21.01 i o takie opinie chodzi ! :D .Może to uspokoi przyszłe mamuśki. A co do zbokow... najgorsze jest to że tacy jak ten "mati" może i faktycznie czasem pracują w szpitalach.

Gość gość
Ja wchodziłam na salę porodową na golasa. Było to krepujące bo mam bardzo małe piersi i też wystające wargi sromowe. No i to, że studenci mnie oglądali w takim stanie. Pewnie potem nie jeden walił sobie konia na mój widok.

Gość gość
SPADAJ ZBOKU