Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iw0nka1

Pharmaceris S (ochrona przed słońcem) WASZE OPINIE?

Polecane posty

Gość iw0nka1

Co sądzicie o serii Pharmaceris S? Stosowałyście? Wybieram się z dziećmi na wakacje i nie chce znów oparzeń słonecznych ;/ Proszę o opinie ;)

Gość Ulkniśiek87
Ja i moje dzieci (mają karnacje po mnie) mamy dość mocno wrażliwą skórę na promienie słoneczne... Rok temu byliśmy z mężem i dziećmi nad morzem w wakacje, kupiłam 2 kremy Pharmaceris S dla maluchów 30 i 50+ SPF, a sobie 1 kremik 30 SPF (razem 3 kremy). Wydałam chyba z 150 zł w aptece ... ale było warto! Super sprawa bo nawet się ładnie opaliliśmy (mimo takich mocnych filtrów), a obyło się bez poparzeń, pieczenia, swędzenia i schodzącej skóry. Preparat mogę jak najbardziej polecić! Jest wart swojej ceny. Dzieci smarowałam 30tką, a jak naprawdę ,,przypiekało" to 50+. W moim przypadki 30 SPF sprawdził się wyśmienicie, a mój facet miał co robić bo musiał mnie smarować :D Z czystym sumieniem mogę polecić. Jednak Pharmaceris to porządna marka należąca do serii Dr. Irena Eris... Na allegro znalazłam te kremy o których piszę za o wiele niższą cenę niż na rynku (niżej link) : http://allegro.pl/show_item.php?item=3374126211 Także jeżeli twoje dzieci mają skłonności do oparzeń kupuj śmiało! Będziesz zadowolona :-)) Mam nadzieję że pomogłam i życzę udanego wypoczynku :-))

Gość Kubotka12
Zgadzam się z przedmówczynią. Najlepsze kosmetyki ochronne na rynku. Co tu dużo mówić, 10/10. Jak na swoją skuteczność cena wydaje się przystępna. Lepiej kupić krem niż potem płakać od bolących poparzeń.

Gość gość
Marna reklama marnych produktów. Każdy mający choć minimalne pojęcie o filtrach wie, że Pharmaceris dobrych nie ma. Dobre ma Vichy, Bioderma, La Roche Posay...

Gość jaq
Nie wiem jakie ma Pahramceris, ale lepiej kupować fotstabilne filtry, czyli tak jak wyżej: Vichy, Bioderma, La Roche, Avene, SVR, Iwostin. Ja używam Vichy dla cery tłustej i mieszanej i wrażliwej i jest super. Nie ma opalenizny ani pryszczy ;)

Gość gość
Każdy lubi co lubi. Mi np Pharmaceris bardzo pasuje. Opinie na Wizazu tez sa przychylne wiec watpie w reklame. Jak dla mnie bardzo skuteczne kosmetyki.