Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy golicie włosy na brzuchu?

Polecane posty

Gość gość

jestem w 6 miesiącu ciąży, na brzuchu wyrosło mi mnustwo włosów.wybieram sie dzis na basen ogoliłam miejsce imtymne i nogi. zastanawiam się czy ogolić też brzuch. przed ciążą nigdy tego nie robiłam. czy jak go ogole to po ciąży nadal juz bede musiała to robic?

Gość gość
mi tez urosły włosy na brzuchu ale absolutnie ich nie ogole. Jak oglisz to będziesz miał przesrane. Zaczna wychodzic mocniejsze, grusze

Gość gość
no właśnie dlatego się waham. ale głupio mi iść na basen z owłosionym brzuchem...

Gość gość
Jakby mi wyrosly wlosy na brzuchu to bym ogolila, tak samo jak gole nogi pachy itd. Skoro zauwazylas te wlosy to znaczy ze inni tez je zobacza. Ogol sie i nie sluchaj ze odrosna grubsze. Najwyzej odrosna i bedziesz musiala golic sie czesciej ale przynajmniej nie bdziesz wygladac jak malpa z wlosami na brzuchu:O sorry za dosadnosc. Ogol sie.

Gość gość
taaa ogól sie, najwyżej już zawsze będziesz goliła brzuch i będziesz wyglądała jak goryl. Te włosy po porodzie podobno same znikną. Ja bym nie goliła. Bez przesady. Nich inni sobie widza, co to kogo obchodzi. Wiele kobiet w ciązy ma na brzuchu ciemniejsza kreche z włosów

Gość gość
znikają po ciąży, tylko pytanie jak ogole brzuch to też zniknął czy zostaną takie duże....

Gość gość
nie golić tylko usunąć woskiem albo kremem. a jak chcesz czekać, że magicznie znikną po ciąży, to włóż kostium jednoczęściowy zamiast obnosić w bikini wielkie brzuszysko z kłakami na dokładkę..

Gość gość
no właśnie dlaczego nie założysz kostiumu jednoczęściowego tlyko robisz problem z włosów na brzuchu.

Gość gość
bo mam stroj 2 częściowy. jest mi w nim wygodniej bo brzuch coraz większy a stój nadal dobry. mierzyłam stroje jednoczęściowe i nie wygodnie mi w nich. nie bede teraz latac po sklepach zeby znalesc stroj jednoczesciowy z powodu włosow na brzuchu.... bez przesady...

Gość gość
jestes w ciazy a idziesz w dwu częściowym stroju? :O

Gość ja depiluje
bo włosy an brzuchu u kobiet wygląają obleśnie:OI to jak macie owłosione d*pska to też nie golicie bo większe odrosną? szok

Gość gość
rzuc jakies pareo na gore brzucha czy cos. i tak nie powinnas go opalac

Gość gość
tak ide w 2 czesciowym i ogole te wlosy na brzuchu.z tego co widze to wiekszosc kobiet w ciąży nosi stroj 2 czesciowy, przynajmniej u mnie w miescie.

Gość gość
kiedyś za czasów nastoletnich zgoliłam sobie włoski na brzuchu, było ich 3 na krzyż. Zaczęło ich rosnąć więcej, nie wiem czy z wiekiem czy od tego golenia. Potem zamiast golić depilowałam woskiem lub pęsetą i już prawie ich nie ma, ale może to też mieć związek z tym, że zaczęłam przyjmować hormony. Radzę zrób to woskiem lub pęsetą wyrwij te ciemniejsze i po kłopocie, może już nie odrosną.

Gość gość
opalać na basenie krytym?

Gość gość
wyrwij pęsetą ;)

Gość gość
Nie golę, bo ich tam nie mam. Ale gdybym miała, na pewno bym je depilowała - chociażby kremem.

Gość gość
Ja bym nie goliła. Bez przesady. Nich inni sobie widza, co to kogo obchodzi. Wiele kobiet w ciązy ma na brzuchu ciemniejsza kreche z włosów xxx Wiele kobiet wcale nie depiluje łoniaków. Smacznego.

Gość gość
Pokaż zdjęcie, to ocenimy czy są estetyczne czy też lepiej je usunąc.

Gość gość
już ogoliłam brzuch , więc nie zrobię zdjęcia. a jak odrosną to skorzystam z rady i wyrwę pęsetą.

Gość gość
głupia jesteś. po goleniu odrośnie szczecina. szkoda 5 zł na krem albo 20 sekund na depilację woskiem? zresztą jak dla mnie, to chodzenie z ciążowym brzuchem na wierzchu jest nieestetyczne- nie wiem kto tak chodzi- chyba jakieś niedorozwinięte małolaty. a do pływania kostium jednoczęściowy jest bardziej praktyczny- bo chyba będąc w ciąży idziesz pływać, a nie taplać się w brodziku i opalać..