Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet, które długo się starają o dziecko

Polecane posty

Gość gość

zastanawiałyście się kiedyś nad tym. może ten Ktoś na górze wie, że będziemy złymi matkami, dlatego nie daje nam dzieci? co się dzieję, że Ci co nie chcą - mają, a Ci, dla których dziecko to spełnienie marzeń pomimo starań, badań, kontroli lekarzy - nie mogą mieć dzieci... ?

Gość gość
nie, nie sądzę że będę złą matką- wręcz przeciwnie, za to myslę sobie że ktoś testuje moją cierpliwość, ale i tak się w kncu doczekam

Gość gość
zawsze jesteśmy poddawane próbie. tak jest pewnie i w tej chwili. ale może ten ktoś wie lepiej. nie zawsze jest tak, jak nam się wydaję, chociaż bardzo tego chcemy.

Gość gość
to co według Ciebie powinnyśmy zrobić?

Gość gość
no ja się tez zastanawiam ja my długo staraliśmy się o dziecko kiedy to nastąpiło poroniłam i tak 2 razy badania? wszystko ok nie ma żadnych nieprawidłowości i nieraz sama sie zastanawiam czemu tak się dzieje

Gość gość
Jakby bog odbieral plodnosc zlym matkom (swietny pomysl) to by nie bylo domow dziecka, molestowanych i bitych dzieci oraz martwych noworodkow w lodowkach czy beczkach.

Gość gość
może powinnyśmy przestać się starać?

Gość gość
nie możemy się poddać! kobiety się nie poddają. nisi mężowie już dawno by to zrobili, a my walczymy no nie?