Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supergość

A podobno mężczyźni to świnie :)

Polecane posty

Gość Rec1
Temat rozkręca się jak karuzela!

1 raz mi taki temat wyszedł :D no jeszcze kto jest najgorszy z najgorszych na kafe leciał dobrze :P ale ten.. hehehe szok!

Gość gość
.....a podobno mężczyźni to świnie a kobiety to zimne suki...hm?

Supergosc :) Ty masz talent ! Nie szukasz pracy w teatrze kukiełkowym ?-trzeba pociągać za sznurki -dobrze płacą :):)

Gość gość
Przecież to Blondyneczka tak jedzie po wszystkich. Nie od dziś wiadomo że lubi zdradzać prywatną korespondencję.

nie interesuje mnie ktora to sie na panach wyzywa:) chcialam zadac pytanie ... proste pytanie ;) * dlaczego do tej pory nie widzialam waszych penisow? ;) * podobno (czytam kawiarniany serial karingtonow)... pisza panie... zdjecia swojego przyrodzenia przysylacie w pierwszym mailu.... a do mnie tylko piszecie o swoich potrzebach.... nie dolaczajac zdjec :( .... czy to znaczy, ze jak jestem starsza, to juz mi sie nie naleza:P .... tylko bzyku, bzyku i po krzyku :P ... nie masz babo wyboru bedac w tym wieku... bierz co ci proponuja i nie marudz:P ..... to nie jest sprawiedliwe :P:P:P:D ... to jest wykluczenie spoleczne ;)

nie normalna, wiem co czujesz... tez jestes wykluczona spolecznie :O ... to po prostu straszne uczucie ... wspolczuwam z toba ;) faceci to jednak swinie :P

frido, to nie wykluczenie społeczne, a wyróżnienie :classic_cool: ale jeśli źle się z tym czujesz, mogę wysłać Ci coś mojego :D :D :D

czuje sie w mniejszosci :( .... spolecznej :P .... nie chce nic od ciebie, bo nie mam w tej chwili dac co w zamian :( ... wczoraj klara zabrala mi jednego cycka ;) .. a dzisiaj lubie ;) ... nareszcie sie lekko wyspie :classic_cool: dlaczego panowie nie odpowiadaja... czy sa swinie, czy nie;) ... i dlaczego nie wyslali nam pieknych zdjec... calkowicie wypelnionych ogromnym praciem :P:D