Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pingwin1993

Odzyskanie swojej ex

Polecane posty

Witam was znow widze ze nikt nie odpisal na moja ostatnia odpowiedz na temat spotkaniu w tym tyg co sie spotkalismy w sobote do mnie zadzownila i zaprosila mnie na urodziny wiec zgodzilem sie i przyszedlem na jej urodziny bylo 8 osob zwykle cicho siedzialem tak z kims czasem pogadalem co jakis czas czesto obserowalem moja byla dziewczyne, dziwnie sie czulem czasem nie umialem spojrzec w jej oczy wiedzac ze nie jestem ale fajnie bylo potem jak wrocilem do domu na fb troche popisalismy. Ona ma jeden zasadniczy problem ze soba nie umie w siebie uwierzyc w pewnym momencie zapytala sie mnie czy ona jest potrzebna mi ? Wiec jej odpowiedzialem ze Tak. A ona ze dawno nikomu nie byla potrzebna. Urodziny miala 15 lipca teraz w piatek napisalem do niej czy by chciala sie spotkac zemna w przyszlym tyg. Teraz chetnie chce sie spotkac a przedtem pamietam jak mnie jeszcze ostrzegala ze spotkanie czysto przyjacielskie co jednak na pierwszym spotkaniu nic nie bylo mowy o przyjazni. Coz co sadzicie teraz ? w jakiej sytuacji jestem ? Co dalej robic ?

Rowniez spotkalem sie z jej przyjacielem, wiem wiem ryzykowalem ale jest wporzadku a on ma tez swoja dziewczyne. Wiadomo ze wczesniej czy pozniej zejdziemy na temat mojej bylej dziewczyny, wspominal mi ze jak mnie rzucila wiele razy sie zastanawiala co u mnie slychac, jak mi idzie i rowniez bala sie jak bysmy sie spotkali przypadkowo na ulicy to widziac ją bym znienawdzil. Wiedziala o tym spotkaniu z przyjecielem jej wiec napewno podejrzewa ze troszke gadalismy o niej ;p

Gość gość
Ref.

Gość gość
pokaż, że sobie radzisz bez niej, ale nie na siłę, tylko tak naturalnie, nie ganiaj za nią i bądź atrakcyjny dla siebie, potem innych- a będzie miała czego załować.

Spotykam sie znia w piatek zastanawiam sie czy wylozyc wszystkie karty i zaryzykowac czy jeszcze przytrzymac ją? Juz nie mam nic do stracenia.