Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdbnvcbvb

czy wasi faceci tez...?

Polecane posty

Gość bdbnvcbvb

komentuja przy was inne dziewczyny np ooo (jakis odglos) albo jaka d**a idzie albo cycki .... co wy na to? smiejecie sie wkurzacie? szczerze...

Gość gość
Nie. Wkurzyłabym się, bo to traktowanie kobiet przedmiotowo, a poza tym skoro ma mnie, to ma tak nie komentować przy mnie.

Gość gość
facet to facet zawsze spojrzy jak przejdzie jakas fajna d**a i nie wierze ze wasi sa tacy wierni i nie patrza nic nie mysla i sie nawet nie zajekna

Gość gość
upp podbijam bo ciekawy jestem co nasi kafeteriowi znawcy powiedza :D

Gość wejherland
jak jest pijany to mu sie zdarzy, ale to niby w formie żartów :O No tak ogólnie to tego nie robi, chociaż to, że nie mowi, nie znaczy, że nie myśli :)

Gość higkjj,
lepiej chyba zer powie raz na jakis czs przy tobie ale d**a idzie niz mialby kazda sobie wyobrazac kiedy ty opowiadasz mu o tym co robilas caly dzien w pracy, faacet facetem pozostanie, a olewac to najlepszy sposob i jeszcze spojrzec sie na przystojniaka i udac ze niby nic...on sie wkurzy potem bedzie CIebie pilnowac a nie ty jego

Gość Catch hell blues
Ze co? Takie zachowanie faceta jest niedopuszczalne w zwiazku! Niech sie spojrzy ale takie komentowanie innych dziewczyn na ulicy jest po pierwsze niedojrzale (dzieci z gimnazjum sie tak zachowuja) a po drugie nie fair wobec partnerki.

ja tak nie uwazam... :P:) a bywa tak ze zaczepiam ludzi z boku jak ide z moja... np ona pogapi sie na dupe innego faceta, na co ja pytam podoba ci sie...? :P no i zagadalem do niego... :D hhahah stala jak wryta :D:P

Gość Catch hell blues
Ale co do niego zagadales? Powiedziales mu, ze twojej dziewczynie podoba sie jego d**a czy jak?

no cos w tym stylu... :D to jakos bylo tak ze szlismy marszalkowska i kolo galerii centrum. no i jakos on szedl z przeciwka i ona tak zerknela... generalnie probowalem ich na randke umowic :D hahaha ale ona totalnie zburaczala a on chyba ciapa byl bo w sumie ladna laska i mogl skorzystac... :D teraz chyba sie nie obejrzy bo znowu cos takiego odwale :D hahaha

Gość gość
tak te komentarze są okropne też ich nie lubię, dlatego jak widzę fajnego facet też komentuję i wtedy ta mina jego bezcenna. Polecam dla super cierpliwych babeczek http://www.elastyczna.pl

Gość Catch hell blues
Tak, tak zbereznik, te twoje opowiesci sa niezwykle, prawie prawdziwe.

;) myslisz ze to problem...? np czesto pytam tez nieznajomych i zwykle duzo starszych facetow jakiej marki maja koszule czy garnitur. uwielbiam eleg i swietnie dopasowane koszule... no i co... ;P nikt mnie jeszcze nie pogryzl... ;)

Gość Catch hell blues
Nie no okej ale zeby swatac swoja dziewczyne z jakims gosciem z ulicy? No chyba, ze jestescie w otwartym zwiazku :)

Gość gość
pako lorente i p brighi is cool,

mow do mnie prosto bo ja nie ogarniam tej nowomowy i nie wiem co to otwarty zwiazek. w kazdym razie, no co, spodobal sie jego tylek, nie wiem, hehehehe moze mam gorszy, niech sobie zobaczy... ;P:) toz nie bede jej chamowal... ;) wiem wiem, inny by skarcil, zrobil awanture... ja nie, chce niech idzie, sprawdzi... zobaczymy czy wroci... ;)

Gość Catch hell blues
No czyli w luznym zwiazku chyba powinienes sie domyslec co to znaczy ;p

na uwiezi nie chodzimy... ;P generalnie ja wyznaje zasade ze bez obraczki kazdy jest wolny... ;)