Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyślicielXXIwieku

Wielka misja prania mózgu obywatelom RP przez media

Polecane posty

Gość MyślicielXXIwieku

Media proPOwskie ogłupiają ludzi, piorą im mózgi, mydlą oczy, wykrzywiają fakty, ośmieszają, oczerniają Kościół, katolików, księży, radio Maryja i wszystkich członków PIS. Ludzie bezrozumni, łatwo dają się zahipnotyzować. Powtarzają oni tezy i slogany całkowicie oderwane od rzeczywistość. Na uwagę zasługuje również fakt, że tacy ogłupieni przez media ludzie, żywią nienawiść do PIS i księży, chociaż nie potrafię konkretnie wytłumaczyć dlaczego. Dialog z ogłupionym przez media POwcem wygląda mniej więcej tak: - jak ja nienawidzę PIS i Kaczyńskiego i radia Maryja i Rydzyka i moherów! - dlaczego? Co oni ci złego zrobili? - po prostu są faszystami i moherami - dlaczego nienawidzisz Kaczyńskiego - no bo to ... to KACZOR! - a dlaczego masz taką złą opinię na temat dzieła o. Rydzyka - bo to jest radio... po prostu... dla MOHERÓW! - a co konkretnie ci się podoba w radio Trwam? Może masz jakieś propozycje zmian? - yyy... no nie wiem, nigdy nie słuchałem tego radia - w takim razie nie mam więcej pytań

Gość gość
cytat z rozmowy z ogłupionym przez media propisowcem: " Media proPOwskie ogłupiają ludzi, piorą im mózgi, mydlą oczy, wykrzywiają fakty, ośmieszają, oczerniają Kościół, katolików, księży, radio Maryja i wszystkich członków PIS. Ludzie bezrozumni, łatwo dają się zahipnotyzować."

Gość Teodozja Pierdziszewska
wrecz przeciwnie, media przeciwdziałają ciemnogrodowi, uswiadamiają , ze bycie podżegaczem i demagogiem szkodzi Polsce. trza być emocjonalnie dojrzałym i kumatym by to zatrybić. niestety zabiedzony motłoch zamulony jest ganianiem za promocją , miejsca na refleksje już nie ma w swoim móżdżku

Gość gość
tiaa. Media uświadamiają uświadomionym i dojrzałym że ciemnogród szkodzi. A ciemnogród ma te media w d****h bo gazetki promocyjne obiecują konkretne korzyści. coś tu nie działa

Gość myślicielnie jaraj sie
bo na takim samym poziomie gadają PISowcy :O nie jesteście lepsi

Gość gość
autorze no dokładnie... jak sie kogoś spyta dlaczego nie lubi Kaczyńskiego to zawsze ma jakiś debilny arugment typu "bo to Kaczor", "bo jest kawalerem i ma kota" itp. zupelnie niemerytoryczne, no cóż, pustaki bez własnego zdania 🖐️

Gość myślicielnie jaraj sie
-dlaczego nienawidzisz Tuska? -bo jest rudy i kłamie -aha jak Cie okłamał? -po prostu kłamie -dobrze, ale konkretnie w jaki sposób? -nie spełnia obietnic wyborczych - a Kaczyński wszystkie spełnił -TAK, nienawidzę Tuska

Gość gość
ja nie lubię flaków i mam na to debilny argument: 'bo mi nie smakują". argument przeciwnika pisuar zawsze uzna za debilny

Gość Kaczyński kłamie
obraża, pomawia. Wielokrotnie za to skazany przez sądy.

Gość gość
Kaczyński nie obraża ani nie pomawia. On tylko wyraża swoimi usty opinie swojego targetu wyborczego.

Gość Kaczyński kłamie
Sądy na ten temat maja inne zdanie :D

Gość gość
Sądy kierują się literą prawa a nie porządkiem uprawiania polityki.

Gość gość
Dobrze, że TUSK nikogo nie obraża i że zawsze mówi prawdę :D i dotrzymał wszystkich obietnic wyborczych :D