Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek M.

Czy to możliwe, czy ona mnie oszukuje, lub się wstydzi?

Polecane posty

Gość Marek M.

Dziewczyny, również i faceci. Pytam, ponieważ mam 24 lata i od jakichś 5 miesięcy, pierwszy raz w życiu jestem w związku. Nie narzekam w zasadzie - to moja pierwsza dziewczyna, która mnie rozdziewiczyla. Sex nam się układa nawet. Ale ostatnio gdy leżałem nago na niej i się całowaliśmy miałem pragnienie by się zaczęła bawić sobą. Powiedziałem jej szczerze, że chce ją całować i czuć, może widzieć jak się masturbuje, ale odmówiła. Sytuacja powtórzyła się jeszcze 2 razy-bo strasznie mnie to kręci-wiem, powiecie że zboczony jestem-może. Ale nie o to mi chodzi, bo jako wymówke, daje mi że nigdy się nie masturbowała. Nie mam doświadczenia. Ale możliwe to jest? Bo niby powiedziałem jej że OK ale nie chce mi się do konca w to wierzyć. Więc jak sądzicie?

Gość gość
Zapytaj jej. Wy prawiczki i wieczne dziewice zawsze macie jakiś problem ze sobą ;)

Podobno sa takie ktore nigdy sie nie masturbowaly. Mozliwe tez ze sie wstydzi-probuj dalej mysle ze w koncu ja przekonasz. Jesli tego nie robila to raczej wspolczuje na przyszlosc.

Gość gość
Co do pierwszej odpowiedzi 'gościa'... Sorry ale na codzień jestem mile nastawiony do ludzi, ale tu się aż ciśnie na usta po twojej tandetnej wypowiedzi pytanie- jesteś przypadkiem z ociezaloscia umysłową, czy wtórnym analfabeta nie umiacym czytać ze zrozumieniem. Choć może nie... 16-latkiem pewnie mającym wakacje i podnoszącym swoją wartość na realne pytania macho-idiotyznami, których sam do końca nie rozumiesz.

Gość gość
Hahaha