Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgr Dariusz Seckovski

Akcja Pomocy Rodakom w wielkiej brytanii

Polecane posty

Gość Mgr Dariusz Seckovski

Jest takie miejsce w wielkiej brytanii - "Mała Polska" - gdzie trwają bez względu na wszystko nasi rodacy, niejednokrotnie pozbawieni środków do życia. Ludzie są tu bardzo biedni, dzieci nie mają podstawowych rzeczy,w które wyposażone są w Polsce, a to co mają, zawdzięczają przede wszystkim Polskim sponsorom. Dlatego też, tak ważna jest każda, nawet symboliczna pomoc, która choć być może nie zmieni panującej tam tragicznej sytuacji, to przynajmniej zasygnalizuje naszym rodakom, iż nie są pozostawieni w swojej niedoli sami,iż mogą na kogoś liczyć. Dlatego apelujemy do państwa,ludzi dobrej woli,pomóżmy naszym rodakom mieszkającym w wielkiej brytanii. I z góry Dziękujemy także wszystkim, którzy bezinteresownie poświęcili swój czas i energię na pomoc naszym rodakom w wielkiej brytanii. To tylko dzięki Państwa życzliwej pomocy i zaangażowaniu działania tego typu mogą mieć miejsce.

Gość gość
Akcja Pomocy Rodakom w Polsce jest bardziej potrzebna :) Tylko frajerzy sobie nie radzą.

Gość gość
Polscy sponsorzy... O ja p*****le :D

Gość gość
taaa.. juz juz pomagalem, zatrudnialem zalatwialem prace, a oni zapijali ryje albo sprzedawali narzedzia i kradli material z budowy. Pozyczki pieniezne ? ahhaha to jakis joke. szczerze przez 8 lat tutaj probowalem pomoc ludziom i nie warto. Sadze ze nie jedek polak wie o czym mowie i sam przjechal sie. Treaz na chacie mam lokatora, "pokrzywdzonego przez los" ma prace ale nie szkodzi mu urzywadz kremow, plynow i innych rzeczy bez pytania. Bo zawsze to bedzie mial wiecej na flaszke. Jak polak, mowie wam polakom, w************e z tego kraju i dajcie nam przedsiebiorcom zyc i prmowac dobry polski image w tym kraju.

Gość mała Dorota
w Polsce nie jedna osoba mnie zlewała, nie utrzymywała kontaktów jak przyjechałam do Anglii coraz więcej osób chce żeby im "załatwić" pracę, i chcieliby się zainstalować w moim domu już pomogłam kilku osobom, ale jeszcze mnie obgadali, mieli wielkie pretensje jak prosiłam żeby posprzątali po sobie

Gość Masarova univerzita brno
ej ty prezesuniu to dobrze że ci używa wystarczy ci pieniędzy a co taki chytry takim jak ty to powinni pieniądze zabierać bo wstyd. tyle pieniedzy mieć i sie nie podzielić

Gość gość
polacy w polsce potrzebują pomocy!!! ci co wyjechali niech sobie sami radzą !