Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvr

Jak tu przeżyć lato?

Polecane posty

Gość evvr

Ciąża zrujnowała mi ciało,wyglądam jakby ktoś odcisnął mnie na przejściu dla pieszych,całe nogi,brzuch,piersi w rozstępach. Nic nie dały kremy,peelingi i inne cuda wianki.Pozostaje laser,tylko póki co mnie nie stać:P A tu wokół same zgrabne,gładkie,bezrozstępowe ,porozbierane kobiety...no nie powiem,zazdroszcze.Mi wstyd mi nawet szorty założyć...chyba przestane gdziekolwiek wychodzić...Dół ogromny. Jak Wy sobie z tym radzicie? Bo mnie tak to dobija,że chyba wyjade i wróce jak skończy się lato,żeby nie straszyć..:)

Gość gość
autorko problemem są u Ciebie tylko rozstępy czy też nadwaga?

Gość gość
raczej problemem jest głowa

Gość gość
teraz tylko pięknych ciuchów: piękne zwiewne długie spódnice w cudownych pastelowych kolorach, do tego bluzka bokserka w stonowanym kolorze, japonki, delikatny makijaż, ładnie pomalowane i zadbane paznokcie i można ładnie wyglądać. Nikomu nie musisz się pokazywać w krociutkich szortach i mini. Drugi zestaw: ładna dłuższa tuniczka przepasana cienkim paseczkiem do tego spodnie 3/4, klapki lub koturny, 3 zestaw: spodnie haremki lub alladaynki, do tego fajny T-shirt. Wszystkie zestawy zaslaniaja rozstepy i fajnie tworza calosc z ladnym makijazem , fajna fryzurka i paznokciami

Gość gość
a jak masz nadwage to sie bierz do roboty na sflaczale cialo tez dobrze robia cwiczenia. Ja jeszcze w marcu wazylam 69 kg i mialam obrzydliwe cialo. Dzis waze 53 kg, zdrowo sie odzywaiam, cwicze, jezdze rowerem, smaruje cialo balsamami ujedrniajacymi i wreszcie wygladam "ladnie" wez sie do roboty a nie narzekaj-wszystko mozna zmienic ale trzeba chciec!nic ci nie da narzekanie na kafeterii, bo sie gorzej zdolujesz!

Gość evvr
Z nadwaga nie mam problemu,jestem chuda jak szpilka niestety...chciałabym nawet przytyc;P ale te rozstępy nie daja mi życ,są wszędzie.Do tego blada jestem jak ściana a włosy wypadają garściami. Dzieki za rady :)

Gość napisze o sobie
mam podobnie, tylko ze zamiast rozstepow okropny cellulit. Okropny. Wiec chodze cale lato w spodniach Tez zazdroszcze figury innym. Jestem wysoka i szczupla ale cellulit chyba nawyzszego stopnia posiadam :O

Gość gość
a ja miałam kompleksy i jak pojechalam nad morze to kupiłam sobie tankini by nie było brzucha widać a jak wyszłam na plaże i zobaczyłam te bezwstydne wieloryby opasłe z rozstępami nie przejmujące się zupełnie niczym i łażące w bikini wpijającym się w fałdy to się sama z siebie śmiałam, co ja ukrywać chcę jak chuda jestem ino że mi rozstępów kilka zostało..

Gość gość
a ja jestem nieproporcjonalna,krótkie nogi i do tego szerokie ramiona,co ja mam powiedzieć???

Gość gość
a ja na lato będę w 9 miesiącu ciąży i całe lato będę się zmagac z nadprogramowymi kilogramami aby na zime wraz z ubraniem grubych ciuchów odzyskać figurę która będzie mi o d*** potłuc o tej porze ;) a no i nie wiem czy do tego czasu rozstępy tfu tfu mi nie wyjdą ;P może Ciebie to pocieszy ;)