Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nila9607

Pieprzyki! ;c czy jest to powód do kompleksu ?

Polecane posty

Gość nila9607

Mam straszny kompleks na punkcie pieprzyków. Mam je na szyi i brzuchu. Na plaży przez to nie rozbiorę się bo wstydzę się ich. Jak myślicie jest to powód do wstydu czy coś ? Nikomu nie pokazuje nigdy mojego brzucha. Mam 3 średniej wielkości pieprzyki i tylko lekko odstające.;c

Oczywiście, że to nie powód do wstydu :) I tak już nic na to nie poradzisz (poza wycięciem). Szkoda nerwów ;) Ludzie mają gorsze problemy ;)

Gość gość
Mialam na plecach i na brzuchu, w sumie 10 małych ale odstajacych. Tez mialam rozne odczucia i w koncu zdecydowalam sie na laserowe usuniecie. W pół godziny zostaly usuniete wszystkie, zostaly male wklesle ranki, potem strupy, a po 2 tygodniach nie bylo sladu.

Gość zozolA13
Oczywiście że nie jest! Każdy człowiek jest inny i każdy ma inną karnację. To że się taka urodziłaś to nie twoja wina i nie należy się tym przejmować. Ja np. mam na ciele ponad 60 pieprzyków! Na rękach.....nogach....brzuchu....i nawet takiego jednego ogromnego na prawym policzku ale się tym nie przejmuje. Poza tym wile ludzi ma pieprzyki nawet polskie sławy takie jak Natalia Nykiel lub aktor grający kajtka w Barwach szczęścia i zobacz co osiągneli! Nie warto jest się tym przejmować :D

Gość gość
3 pieprzyki? dziewczyno 150zł laser i się ich pozbędziesz duże i odstające moim zdaniem lepiej usunąć, estatyczniej :P a małych płaskich pierzykow kazdy ma sporo