Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oświadczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam, być może ktoś się orientuje, gdzie można w internecie zakupić ładne ekskluzywne drewniane opakowanie(pudełeczko) na pierścionek zaręczynowy? Apart o dziwo nie ma, Kruk również nie ma, tylko mają swoje badziewia za kilka złotych a mi chodzi o coś takiego jak na stronie http://www.westpack.com.pl/montreal-pierscionek.aspx tyle że tam można tylko hurtem kupić ;(

Gość gość
może poszukaj gdzieś na allegro? powodzenia :)

Gość gość
łał masz gust proszę pana, poszperaj na internecie napewno coś znajdziesz

Gość gość
no właśnie nigdzie w necie nie ma, a ten z linku sprzedają ale i owszem ale w kartonie po 30 sztuk ;), nie planuje jeszcze ktoś oświadczyn? ;)

Gość gość
może sam zrób

Gość gość
.wredna jędza to troche wygląda jak trumna :O

Gość pudełko12
Tutaj jest napisane, że nie ma obowiązku zamawiania w opakowaniu zbiorczym: e-pat.pl/pl/33-Pierscionek Jeszcze takie: www.galeriajubilerska.eu/pl/p/EKSKLUZYWNE-PUDELKO-NA-PIERSCIONEK-ZARECZYNY/6243 www.kalait.pl/pudelko-na-pierscionek-skora.html

Gość gość
dzięki wszystkim za odpowiedzi, tak naprawdę to tylko dodatek ale zawsze inaczej wygląda niż w badziewnym opakowaniu ;) .. serduszko to już banalnie wygląda i obyte, samemu niestety nie mam możliwości zrobienia .. ale zdecydowałem się ostatecznie na http://e-pat.pl/pl/Forte/2948-pudelko-forte-pierscionek-24-96.html ;) mam nadzieję, że będzie ok ;), dzięki wszystkim za pomoc.

Gość gość
to ostatnie jest strasznie marnej jakości, jeśli widać na zdjęciu to jakie będzie w rzeczywistości?