Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szprotka_w_oleju

Czy to może być białaczka?!

Polecane posty

Gość szprotka_w_oleju

Mój synek ma 4 latka,od jakiegoś czasu narzeka na ból prawej nóżki,szczególnie kolana.Rano płacze okrutnie z bólu,minimum raz dziennie nie może iść i np wejść po schodach,bo mówi,że boli go ta noga.Byliśmy u lekarza,dostaliśmy skierowanie do chirurga,ten wykluczył wszelkie urazy i zapalenia.Teraz dostaliśmy skierowanie na rożnego rodzaju badania,również pod kątem białaczki :( Już raz mnie nastraszyli białaczką,rok temu,ale wtedy wyniki wyszły ok.Czy ktoś miał do czynienia z takim przypadkiem?

Gość gość
moze to bóle wzrostowe, moze reumatyzm

Gość czy te oczy moga klamac...
zrob badania ale nie panikuj u dzieci sa czasami tzw bole wzrostowe i mijaja samoczynnie

Gość gość
dostałaś skierowanie na różne badania.. nie nakrecaj sie na najgorsza opcje, szkoda nerwów..to mogą byc różne rzeczy... nie miałam doczynienia z chorym na białaczke ale czytałam ksiazke napisana przez mame chorej dziewczynki i ona miała bóle w róznych czesciach ciała a twój syn ma tylko problem z nogą.. poczekaj na wyniki z tym zamartwianiem.. wszystko bedzie dobrze - grunt ze dziecko jest pod opieka lekarzy

Gość szprotka_w_oleju
On miał bóle wzrostowe rok temu,ale lekarka tym razem to wykluczyła,bo gdyby to było to,to bolałyby go obie nóżki i oba kolana :/ Co jeszcze zauważyłam-ostatnio miał wysypkę,taką drobną wysypkę.I drapie się też częściej,ale to może od komarów :P

Gość szprotka_w_oleju
Ale ja głupia się naczytałam na różnych stronach,tak,wiem,że niepotrzebnie,ale tam piszą,że często właśnie boli staw kolanowy przy białaczce...

Gość gość
mnie bolał lewy nadgarstek i prawe kolano, badano mnie w kierunku reumatyzmu, wykluczono. Moja córka też płakała z bólu w okresie intensywnego wzrostu, tez bolała ją jedna noga. Urosła przestało boleć.

Gość szprotka_w_oleju
Mam nadzieję,bo martwię się okropnie :(

Gość gość
badania na białaczkę robi się na cito, zamiast siedzieć na kafeterii trzeba było jechać do laboratorium i zrobić ;) Wysypka też jest przy białaczce ;)