Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec - kurduplowaty brzydki, kretyn, matka - tłusta pocąca się śmierdząca

Polecane posty

Gość gość

brzydka idiotka. Oboje biedni, oboje z biednych rodzin, oboje bez wykształcenia, bez ambicji, czegokolwiek wartego uwagi. Chyba nie muszę pisać na kogo wyrosłem. Pytanie do was drodzy forumowicze, jako osób tworzących społeczeństwo, dlaczego do k***y nędzy pozwala się takim płodzić dzieci i niszczyć im na wstępie już całe życie? To jest k***a nie do pomyślenia :o 🖐️

Gość gość
niczego nie można ludziom zabronić może twoi rodzice się pogubili, ale nie możesz ich tak źle oceniać każdy człowiek ma swoją wartość ciekawe czy też tak będziesz myślał o swoich rodzicach jak kiedy poumierają i zostaniesz całkiem sam na tym swiecie ?

Gość gość
jasne..niech dzieci plodza tylko ci piekni i bogaci..pff :P

Gość gość
wygodne usprawiedliwienie swoich porażek, co? a tak serio, z ręką na sercu to wykorzystałeś wszystkie szanse w życiu, naprawdę się przyłożyłeś, żeby do czegoś dojść? jak to jest, że setki ludzi dorobili się majątku itd, a wyszli też z takich środowisk? czemu oni nie użalali się nad sobą i nie obwiniali o wszystko swoich rodziców? mój ojciec urodził się na wsi zabitej dechami, rodzice z podstawowym wykształceniem, a jakoś jest właścicielem firmy, ma wyższe wykształcenie, a my - jego dzieci mamy wszystko zapewnione, ale on pracował i się nie użalał, nie oczekiwał wszystkiego podanego na tacy, może nawet jego sytuacja początkowa była dodatkową motywacją, żeby coś w życiu osiągnąć

Gość Adol-FIK
no i widzisz synu za moich czasow poszliby do gazu

Gość gość
Żyjemy w czasach, gdy każdy może się dorobić i zmienić diametralnie swoją sytuację, to nie średniowiecze, gdzie człowiek się rodził w rodzinie chłopskiej i był skazany na bycie parobkiem do śmierci, bo warstwy społeczne były nie do przeskoczenia. Weź się lepiej do roboty i nie obarczaj winą za wszystko swoich rodziców, oni dali Ci życie, wystarczająca reszta, żeby być w życiu szczęśliwym należy od Ciebie.

Gość gość
a co Ty zrobiłeś ze swoim życiem? przyspawany jesteś do tych swoich rodziców?

Gość gość
No jak czytam takie wypowiedzi, to faktycznie nie ma co sie rozmnazac...lepiej psa lub kota kupic!!!!!!!!!

Gość gość
Na zmiany jest za późno. Poza tym niewiele mogę zmienić, kiedy przez całe życie "wy" społeczeństwo na wszelkie możliwe sposoby wmawialiście mi, że moim przeznaczeniem jest powielić los rodziców. Na moje nieszczęście zmądrzałem i zrozumiałem w jakie gówno mnie wpakowano.

Gość gość
no tak, powinniśmy go pogłaskać, pokiwać głową, że jego rodzice nie powinni mieć dzieci, bo one przecież muszą też być biedne do końca życia i że to wszystko ich wina, najlepiej to byłoby ich w ogóle zagazować. A Ty autorze, biedny usiądź biedny z piwkiem pod sklepem, bo taki już twój nieszczęsny los, taki biedny, ograniczony, bez możliwości, cały świat przeciwko tobie, nie dał Ci na starcie wszystkiego, a przecież powinien, wtedy byłoby sprawiedliwie... :/

Gość gość
no i do tego biedak śmiertelnie chory, za późno na zmiany, pewnie za tydzień umrze, a to przecież społeczeństwo mu wmówiło, że musi być biedny, więc co ma zrobić? ma jakiś wybór?

Gość zawallilem sprawe
spojrz na to z innej strony, na tym forum wszyscy twierdza, ze niscy nigdy sobie nikogo nie znajda ;)

Gość gość
Moja matka tak przypomina kobietę jak martwa sarna w trakcie rozkładu. To że ten idiota potrafił i pewnie dalej potrafi jej dotykać jest wynikiem wyłącznie desperacji. Pokazuje to dobitnie jak niektórzy ludzie potrafią się zezwierzęczyć, poniżyć, porzucić wszelkie estetyczne wartości, by nawet zaspokoić potrzeby seksualne z tak ohydnym parterem. I w obie strony to działa, ale matka z racji swojej otyłości i niesamowicie szpetnej facjaty jest znacznie brzydsza od ojca. Prawda, moim przeznaczeniem jest picie pod sklepem, praca dorywcza na wiejskich budowach, picie, praca fizyczna, picie, między czasie walenie konia i w końcu śmieć. Dziękuje wam "ludzie" i wam "rodzice" za to cudowne życie.

Gość gość
Chłopie, zamiast płakać nad swym losem spakuj się, zostaw kartkę: jadę budować moje lepsze życie i wypad w świat. Przestan obwiniac innych. Może i są oblesni, ale ostatecznie to TY podejmujesz decyzje. Masz jakiś argument przeciw?

Gość gość
kurcze, Autorze, masz łatwość pisania, może tym zarabiaj na życie żadnych błędów, aż dziw bierze

Gość detector Kurew
mam tak samo tylko +chorobe ;)

Gość gość
Ale jesteś chamem i prostakiem. Faktycznie szkoda, że cię nie usunęła matka. Ty jesteś takim gównem śmierdzącym, które twoja matka wysrała i taka prawda.

Gość gość
Chlopcze, ty jestes przede wszystkim chory psychicznie, niewazne jaka masz facjate, ani ile wzrostu, to ty nie nadajesz sie do rozmnazania!