Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaa12345678900-98765432

Matura PR z biologi, co sie uczyc i jak?

Polecane posty

Witam, jestem chlopakiem, ale w sumie tutaj najbardziej mi ktos pomoze odpowiedziec na moje pytanie. Chodze do kl matematycznej i chciałbym zdawac biologie, wynik jaki mnie interesuje to 80% i wiecej, mature pisze w 2014, czyli mam jeszcze niecaly rok, chcialbym sie Was zapytac jak sie uczyc tej biologi. Otwarlem wczoraj ksiazke lewinskiego czesc 1 i tam wszystko siurkiem pisze, pelno nowych slow ktorych nie znam itd....

Gość gość
kur.wa masz caly rok jeszcze ja pier.dole kur.wa ty wiesz ile mozna zrobic przez caly rok. ja jak bylam na twoim miejscu to sie cieszylam wakacjami a do matury sie uczylam doslownie przed i zdalam dobrze. teraz czekam czy sie dostane na studia. z drugiej str ci wspolczuje bo to najciezsza klasa cie teraz czeka: oplaty za studniowke, i te inne d*perele. potem wybor studiow i zalamka z tym zwiazana. ciesz sie wakacjami chlopie!!!!!!!!!! sorry za bledy czy cos ale nie chce mi sie pisac

No ja Cię rozumiem, ale ja miałem biologie podstawowa i to jeszcze nic sie nie uczyłem, zdaje tez rozszerzona chemie i matematyke oraz angielski i dlatego tak sie spinam....

Gość gość
moze ktos odpowie?/ hehe

Gość gość122
polecam robić dużo zadań z dużej ilości różnych zbiorów:) mi bardzo pomogło.

Gość sdsddfsdfdfdf
Dzieciaku Ty się najpierw naucz pisać, bo tego bełkotu nie da się zrozumieć. Gdzie Ty do matury? O Jezu :O

Gość djakfndslfn
Chlopak zapytal i odrazu ktos skrytykowal, niestety nie umim Ci pomoc, ja matematyk jestem:D