Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada męża. Moje małżeństwo się sypie :(

Polecane posty

Gość gość

Wybaczyłam mu i znów podejrzewam, że coś robi za moimi plecami albo panikuje, sama juz nie wiem, przestaje mu ufać, robie awantury z byle powodu, on się przez to denerwuje, wychodzi z domu i wraca poznym wieczorem. Moze przesadzam ? eh, jestesmy 8 po slubie : (

Gość gość
przesadzasz...pobzyka se i wroci, jak zawsze :)

Gość gość
8 dni po ślubie i już cie zdradza?! A tak swoją drogą to fajnego faceta sobie wybrałaś :)

Gość kokokooooo
Wielkie halo, prawdziwy mężczyzna musi od czasu do czasu pobzykać na lewo. Takie prawo natury, tylko cioty i ciepłe kluchy dają radę utrzymać zapięty rozporek i pokrywać jedną kurkę na okrągło. To tak, jakby codziennie na obiad jeść rosół, w końcu się znudzi i trzeba zjeść czasami coś innego.

Gość Gość ;d
nigdy nie widziałam tępszego komentarza co wyżej przede mną od okokok Widać że pisal go ktoś kto nigdy nie był w poważnym związku . Proszę Cie wybacz raz a zrobi to 2 . Ja bym nie potrafiła wybaczyć takiego czegoś juz po ślubie .Ktoś jak cie na prawdę kocha nigdy w życiu Cie nie skrzywdzi zdradą NIGDY.Nie wiem po co mu wybaczałaś skoro on pewnie to nie raz powtórzy .Współczuje Ci na prawdę ale to od ciebie zależy jaki jest koleś na co mu pozwalasz itd. Później na coraz więcej sb pozwala a ty wybaczając mu nagradzasz go w ten sposób . Odejdź od niego na pewno zatęskni .I sam sobie założył na te kłótnie itd przecież on sprawił ze straciłaś zaufanie wiec to jego wina .

Gość hamburg
kochana zrób dokładnie to samo co on :) nawet jeśli nie zdradzisz fizycznie to zacznij się zachowywać dokładnie jak on....przestan się nim zajmować tym co robi i gdzie jest ...zacznij wychodzić z domu ,umwaiać się z kim popadnie smsy telefony ...zobaczysz jak szybko zareaguje ;) nic tak nie otrzeźwia jak mocny łupniak w pusty łeb a to się twemu mężowi teraz przyda !

Gość gość
To nie był tępy komentarz, ale z życia wzięty, bo tak właśnie wyglądają poważne związki, a nie jakieś tam amerykańskie romansidła, bo to tylko w filmach kochający mężczyźni nie zdradzają. Prawdziwy mężczyzna kocha i zdradza, bo ma parcie w majtkach na widok fajnej laski i w sumie nie ma w tym nic złego, sama natura!

Gość gość
on zdradził ją więc ona zdradzi jego - widać, że ktoś wyżej nie wie co to związek - nie zdziwiła mnie taka odpowiedź , nie oczekiwałem czegoś mądrzejszego ze strony kobiety!

Gość gość
Taa napiszcie jej jeszcze ,ze tez ma zdradzic męza wtedy bedą happy :O a moze staną sie swingersami i zaczną uprawiac seks grupowy ? Pisza tu chyba same dzieci i psychiczne osoby !

Gość gość
Związek jest wtedy, jak jedno kłamie drugiemu, a to drugie też kłamie i żyją długo i nieszczęśliwie. A prawdziwy związek jest wtedy, jak jedno puszcza się na lewo, a drugie na prawo i żyją szczęśliwie udając, że nic się nie dzieje. I jestem 10 lat w małżeństwie, jest zajefajnie i jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
Porozmawiaj z nim spokojnie ale postaw warunki ze rozwiedziesz sie z nim jak cie kolejny raz zawiedzie. I trzymaj sie tego. A jaki jest na codzien czy okazuke ci milosc ? Czy ciagle klotnie?

Gość gość
fajnego sobie faceta wybrałaś!