Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam poznac ze wrocily dni plodne?

Polecane posty

Gość gość

chcialabym odstawic calkiem antykoncepcje hormonalna, czyli scislej branie tabletek hornonalnych glownie sluzyly mi one do przesuwania okresu ktory zle znosze np w czasie podrozy czy jak mialam inne okazje i miesiaczka byla wyjatkowo niepozadana natomiast genaralnie mimo posiadania stalego partnera stwierdzilam, ze nie chce sie truc tabletkami chcialabym uniknac ciazy zwyczajnie stosujac prezerwatywy w dni plodne i tyle wiem, ze to zawsze jakies ryzyko, ale okresy mialam dosc regularne, seks i tak nie jest czesciej niz 2-3 razy na tydzien no i mysle, ze dam rade bez wspomagania sie hormonami teraz tylko nie wiem kiedy bede miala dni plodne bo biorac tabletki zniszczylam jakby moj naturalny cykl po czym poznac ze te dni plodne wrocily i ze cykl jest taki sam jak wczesniej? po sluzie? ok, ale czy to wystarczy? moze kupic w aptece ten test ktory wskazuje na poziom owulacji?

Gość gość
Dziewczyno gdzie ty jesteś Kto ci wskaże dni płodne.Chyba,ze chcesz zaciążyć szybko to tak możesz robić.Pomyśl o innych metodach antykoncepcji.

Gość gość
jakbys nie wiedziala jesli ma sie regularne cykle to mozna z duza dokladnoscia okreslic kiedy jest ryzyko zajscia w ciaze a jesli sie nie choruje, nie zmienia klimatu to naprawde nie jest to jakies mega trudne wiekszosc metod polega na braniu sztucznych hormonow czy to w zastrzykach czy plastrach czy w tabletkach a ja tego nie chce ani rowniez zadnych spirali mam swoje powody

Gość gość
Wydaje mi się że dobry byłby tester na ślinę wielokrotnego użytku. ja mam afrodytę i mi się sprawdza, także mogę polecić