Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Czy właściciel domku jednorodzinnego na zwykłym osiedlu mieszkaniowym

Polecane posty

Gość mataczz
nie mam pojecia co jest na portali piekielni , tu jest kafeteria .

Gość gość
Miałam podobny przypadek, więc to chyba nie jest tylko historia z portalu piekielni. Tyle że sąsiad nie ciął drewna a zasuwał szlifierką (chyba, sądząc po odgłosach). Wzywanie policji i straży miejskiej nie dawało kompletnie nic, tzn. uciszał się na chwilę, a potem dawaj od nowa. Nie wiem, czy miał z nimi jakiś ukłąd, czy co. W końcu wypożyczyliśmy miernik hałasu na tydzień (są takie firmy, gdzie można wypożyczyć, np. www.ects.pl ) i z wynikami tych pomiarów poszłam na komisariat. Nie wiem dokładnie, jak się sprawa skończyła, ale jest cisza. Chyba przeniósł ten warsztat na działkę (też super...). Dziwi mnie, że nie zostałam wezwana na świadka, bo myślałam że sprawa trafi do sądu.

Gość Bogdan Drzewny
Mieszkam we wsi Tomaszkowice kolo Wieliczki, zaklocanie ciszy nocnej w tej wsi to norma. Albo wyja kundle i dra ryja, najczesciej u sasiada o nazwisku Kawaler, ale tez dra ryja pijaki lub sa imprezy. Klotnie tez nie naleza do rzadkosci i to wszystko po 22. Mentalnosc wsiokow na poziomie sredniowiecza. Chamstwo i uposledzenie umyslowe idace w parze z alkoholem. To obraz dzisiejszej wsi.