Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosieńka...

Oświadczył się!

Polecane posty

Gość Gosieńka...

Jestem taka szczęśliwa! A nawet nikomu nie mogę powiedzieć bo chcemy osobiście pojechać do rodziców :)

Gość Gosieńka...
Przedstawiasz się i swoją przyjaciółkę? ;)

Gość Gosieńka...
Eh nikt nie chce pocieszyć się razem ze mną :(

Gość olamanolasdfsf
Gratuluję!:)

Gość olamanolasdfsf
Gratuluję!:)

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie modne już są oświadczyny. Teraz na topie są 2 łyżki miodu - cała czekolada gorzka - mleko 50 ml - 2 łyżki masła. Sos jest idealny do ciast i deserów. Delikatny i aksamitny. Wbrew pozorom nie jest strasznie słodki Etapy przygotowania Podane składniki połączyć w kąpieli wodnej. Z powstałego w ten sposób sosu można tworzyć wzorki wedle własnego pomysłu na ciastach, deserach czy naleśnikach, Smacznego

Gość gość
oświadczyny - trąci to trochę myszką ..;/ oświadczył, zadłużył he he ..... śmieszna jesteś trochę a ile masz latek z 23 , 24 ???????????

Gość Gosieńka...
Ola dziękuję! :)) Gościu nie wiem czy to miało być "inteligentnie zabawne". Za przepis dziękuję ale co ma piernik do wiatraka?

Gość Gosieńka...
Trąci myszką? Co trąci myszką? I jakie zadłużył się? Nie wiem dlaczego nie można się cieszyć bo od razu dowalą :(

Gość olamanolasdfsf
Wspaniale, że się cieszysz!:) Pewnie masz z czego. Naprawdę uczcijcie to jakoś, bo zasługujecie z pewnością!:))))

Gość gość
Gratulacje, tu wiekszosc to frustraci, stad odpowiedz "k***y, k***y, k***y" lub przepis.

Gość Gosieńka...
Ola właśnie już świętowaliśmy dwa dni, w niedzielę jedziemy do rodziców :) Ale kurczę nosi mnie, nosi ze szczęścia ;) Niby nic bo i tak razem mieszkamy, jesteśmy razem od 5 lat i to było "logiczne", że kiedyś to nastąpi ale było tak romantycznie i tak się postarał, że nie sądziłam, że mnie - antyromantycznego babsztyla - można tak wzruszyć :P

Gość olamanolasdfsf
Chcesz się nam pochwalic co takiego ten Twój mężczyzna wymyślił w ramach oświadczyn?:)

Gość gość
to bardzo dobra wiadomość, że twój pan oświadczyło się Tobie, może powinnaś kupić sobie jakąś fajną sukienkę na spotkanie z niem, podejrzyj na http://www.elastyczna.pl

Gość Elwira91
No i? Czy to coś zmienia? :O

Gość Gosieńka...
Elwira teoretycznie nic nie zmienia. Ale to naprawdę był najszczęśliwszy dzień w moim życiu jak dotąd ;) Co wymyślił? Od rana znajdowałam instrukcje co mam robić :) Zrobił mi takie podchody a zadania dotyczyły miejsc, które wiele dla mnie znaczyły. Nalatałam się po mieście jak głupia :) Myślałam, że to prezent urodzinowy więc niczego nie podejrzewałam - wszak do urodzin jeszcze tydzień. Świetnie się bawiłam :) Ostatnim punktem było miejsce nad rzeką, w którym bardzo się kiedyś pokłóciliśmy - w sumie była to jedyna nasza kłótnia. Ale w tym miejscu kiedy płakałam podszedł do mnie, przeprosił (choć to ja byłam winna) i powiedział: możesz w to teraz nie wierzyć ale będziesz moją żoną. I tam nad rzeką był przygotowany piękny piknik i stały na środku margaretki - kwiatki, które zawsze od niego dostaję bo "jestem jego margaretką" :) Dookoła koca stały pochodnie, niebo było czerwone od zachodzącego słońca :) I wtedy przyszedł ukochany, uklęknął i zapytał czy zostanę jego żoną. Kiedy się zgodziłam powiedział: a nie mówiłem? :D Potem jeszcze dostałam taki mega, mega, mega wzruszający list :)