Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BASEN A MIESNIE NA REKACH U DZIEWCZYNY..

Polecane posty

Gość gość

HEJ ! Mam BARDZo wazne pytanie.chcialabym zaczac chodzic na basen , no wiecie, troche kilogramow zrzucic na lato, ale obawiam sie jedndego, a mianowicie miesni na rekach, chcialabym wlasnie schudnac z tych rak a nie je jeszcze powiekszac miesniami. czy ktoras z was miala jakies doswiadczenie z basenem a propo odchudzania ? jesli tak to prosze o odpowiedz :) pozdrawiam . ;)

Gość gość
zazdroszcze ci że tak łatwo u ciebie z przyrostem mięśni! u kobiet przyrost mięśni na specjalnej diecie na mase i ćwiczeniach z CIĘŻARAMI to jakieś 1-2 kg masy miesniowej ROCZNIE! gratuluje!!!!

Gość gość
ale kto powiedzial ze latwo mi rosna miesnie ? a poza tym , moje pytanie brzmialo inaczej..

Gość gość
Ja swego czasu plywalam duzo (na basenie bylam 3-4 razy w tyg. i przeplywalam min. 40dlugosci) i nie mialam jakichs super umiesnionych nie mialam. Wrecz nie bylo widac roznicy...

Gość gość
haha! właśnie! rozwalają mnie te wszystkie laski, które się boją gigantycznych przyrostów mięśni od kiwnięcia palcem:D a naprawdę, to cholernie ciężko mięśnie rozbudować nawet jak się baba stara ze wszystkich sił. albo te durne babska, co uważają, że od ćwiczeń im się udziska powiększyły, bo mięśnie.. a pod tłuszczem jest po prostu.. więcej tłuszczu, a nie żadne mięśnie:D