Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala 26 radom

po 4 latach razem nazwal mnie dziwka i zerwal ze mna

Polecane posty

Gość ala 26 radom

wczoraj to sie satalo bo spytalam go jak dlugo jeszcze zamieza miec klopoty finansowe3 lata temu wisial kase swojemu koledze a stracil prace i nie mial z czego oddac wiec przyprowadzil tego kolege zeby pouprawial sex ze mna za umorzenie dlugu nie chcialam sie zgodzic ale moj juz ex TZ bardzo prosil i nalegal w koncu ustapilam i sie zgodzilam potem coraz czesciej zaczal przyprowadzac kolegow zeby uprawiali sex ze mna czasem za umorzenie dlugu a czasem mu placili az w kocu to sie stalo regularne on zawsze mowil ze ma klopoty ze nie moze znalezc pracy a potrzebuje pieniedzy kochalam go wiec robilam co chcial ale zaczelo mnie to jakis czas temu irytowac no bo jak dlugo nie mozna znalezc pracy i ile mozna byc w klopotach finasowych 3 lata to troche za dlugo mi sie wydaje powiedzialm mu ze nie bede wiecej uprawiac sexu z jego kolegami za darmo i ze chce polowe tego co placa wtedy sie wsciekl i nazwal mnie dziwka powiedzial ze jestem dziwka skoro chce pieniedzy za sex i zerwal ze mna tak bardzo go kocham a on mnie teraz nienawidzi jestem zalamana pisalam mu dzisiaj na fejsie ze nie chce juz tych pieniedzy chce tylko zeby wrocil blagalam zeby wrocil ale nie odzywa sie myslicie ze jest szansa zeby wrocil do mnie? tak bardzo bardzo go kocham

Gość gość
jednym słowem , jesteś p***b*na.

Gość casa blanca
nazwalby cie wczesniej ale bylas mu potrzebna