Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to kolka????

Polecane posty

Gość gość

11 tyg chlopiec placze po kapieli, cialo mu sie robi sztywne.. po jakims czasie lulania do ok 40min usypia..

Gość gość
zdecydowanie kolka,karmisz piersią?

Gość gość
tak i tylko o tej porze mu sie to zdarza.. czyli co od razu mu dawac przed kapiela przed jedzeniem preparat przeciw kolce??eh:./

Gość gość
nie wiem jakie są zalecenia co do podawania,ja już bardzo dawno to przerabiałam i nie karmiłam piersią po prostu zmieniłam mleku

Gość gość
To kolka. Możesz podawać mu kropelki godzinę przed kąpielą, ale nie spodziewaj się cudów. U nas żadne krople nie pomogły. Kolka sama przyszła i sama poszła.

Gość gość
Mój synek ma tak samo. Kolka jak nic. Żadne kropelki, zmiana butelki, masaże brzuszka, maść majerankowa, suszarka, ciepła pieluszka- nic nie daje.

Gość gość
Preparat nazywa.się. Infacol i dziala sprobuje ..

Gość gość
Jest rozdrazniony,zmeczony i glodny. Nakarm przed kapiela, przy wyjmowaniu z wanienki okryj pieluszka by nie zmarzl. U nas placz po kapieli sie skonczyl jak zaczelam karmic przed i nie byl przemeczony.

Gość gość
Ostatni wpis mi.sie podoba. Masz racje mogl zmarznac no i karmilam ale wczesniej.dosyc.dlugo.nie.spal.wiec zamiast.kapieli mogl miec ochote.spac sprobuje jutro proste a jednak tridne.do odgadniecia

Gość gość
Jak mi sie dziecko az zanosilo przy ubieraniu to musialam wszystko zweryfikowac a nie na kolke zwalac. Teraz to potrafi po niej nawet sie smiac. Moge go poprzytulac i spokojnie skonczyc jego toalete. Ale jak za dlugo czeka na kapiel,jest zmeczony i choc troche glodny to znow musze sie spieszyc bo jest krzyk. Woda strasznie dziala na apetyt u takich dzieciaczkow,ppszperaj w google.a znajdziesz jak inne matki maja podobny problem i wlasnie m.in glod byl przyczyna.