Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem prawiczkiem moze i to dlatego bo szukam dziewicy. Mam wiele okazji, dziewczyny do mnie lgna i szybko sie zakoc***a we mnie( czesto nie zdaja sobie sprawy jak ja to odczuwam wiedzac ze nie moge odzwajemnic jej uczuc) a ja coraz bardziej uswiadamiam sobie ze bede sam do konca zycia. Coraz bardziej "walcze", przeciwstawiam sie panujacemu k******u i nie zamierzam kochać się z kobieta która współrzyła z innym. Niedawno jedna mi nawet zadała pytanie czy jestem gejem bo niemożliwe że niemam kobiety a ja nie umiem slownie zranic kobiety mowiac jej ze w kazdym widze czlowieka ale wymagania co do partnerki mam jak sie okazuje zbyt wygurowane. Jestem niepoprawnym romantykiem ktory walczy z wiatrakami i nie umi sie poddac, powiedziec pas. Z jednej strony mnie pociaga kobieca delikatnosc, uleglosc z drugiej strony widze ze to maska bo otoczenie traktuja inaczej i widze jak sa naprawde wredne by za chwile w moja strone wyslac tyle ciepla co do otoczenia wysylaja może przez rok. PS nie mówie że dziewic niema ale wkurza mnie to że jak mi sie dziewczyna podoba to okazuje sie że nia nie jest. wiele z tych ktorym sie podobalem wydaje mi sie ze moglo nimi byc ale chemi brak. Niby zdaje sobie sprawe ze to nie jest normalne bo wiekszosc facetow i tak wiaze sie z puszczalskimi ale z drugiej naprawde nie zdajecie sobie sprawy jak slabi psychicznie sa faceci ktorych znam. Na pierwszy rzut oka i wedlug opini otoczenia to silne samce alfa a w gruncie rzeczy sa strasznie slabi i szybko miekna gdy nikt nie patrzy. A ja sam odczuwam slabosci( pociag do kobiet) ale tak jak zołnierz czuję odpowiedzialnosc za ojczyzne tak ja za swoje przekonania i honor nie pozwala mi ulec slabosci i je zlamac. Za każdym razem na poczatku czuje ze moze warto sie poddac i ulec uczuciu ale za chwile znajduje sile by je zwalczyc i trzymac sie zasad udowodnic swiatu i sobie ze mozna i da sie przelamac styl zycia kreowany przez media. Ale ja szybko wybaczam, lecz nie potrafie zapomniec a nie mogę być z kobietą gdzie będzie dręczyć mnie jej przeszlośc.

Gość gość
jak bedzie ci dane to ta swoja dziewice znajdziesz pewnie ona gdzies jest i jak taka grzeczna to juz pewnie śpi ale nie szukaj jej tu sa lepsze miejsca

Gość gość
dlaczego watpisz w dziewice na kaffee ?

Gość gość
Tak,a jak juz najdziesz dziewice i sprobujesz tego sportu,to bedziesz dymal wszystkie,ktore dadza jak kazdy facet i skoncz pierd.lic!!!Idiota.

Gość gość
Znow glosicie ciemnote i brak wyobrazni jako szlachetne cechy. A ja dla zasady po raz kolejny przypominam ograniczonym umysłom, że istnieja kobiety, które ani nie są już dziewicami, ani nie są puszczalskie.

Gość gość
Puszczalskie to tez takie co sypaja bedac w zwiazku a nie kochaja partnera.