Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaida

Jak zadowolić mężczyznę.

Polecane posty

Gość pannaida

Jestem z moim partnerem od 6 lat i czuję, że powoli do naszego zwiazku wkrada się rutyna. Wiele razy namawiał mnie na urozmaicenie seksu, ale nie byłam na to gotowa. Od jakiegoś czasu czuję, że to może być to, chciałabym go zaskoczyć, ale nie mam pomysłu. Chciałam go przywiązać do łózka i sprawić aby o tej nocy pamiętał bardzo długo, ale na przywiązanie nie ma za bardzo warunków. Panowie, jak wy wyobrażacie sobie niezapomnianą noc zorganizowana przez partnerkę. Co powinna zrobić? Panie, może któraś podzieli się swoim doświadczeniem?

Co znaczy "na przywiązanie nie ma za bardzo warunków"? Nie masz do czego go przywiązać?

Gość pannaida
niestety nie mam do czego. W grę wchodzi jedynie kaloryfer, ale to nie byłoby zbyt wygodne dla niego.

Starczy ręka do ręki, albo kajdanki. Ja preferuję prawa ręka do prawej nogi, lewa do lewej, ale to już jest wersja hard dla tych co lubią obnażoną męską doopę i jaja;)

Gość gość
zgwałc go poprostu nie wiem jak to inaczej napisac ale chyb a wiesz o czym mowie?

Gość gość
jak chcesz to moge pare pomysłów podać ale nie na forum a na emaila za duzo tu facetow. Pozdrawiam

Gość gość
widze ze autorka juz uciekla haha

Może wrócił jej facet, przywiązał do łóżka i zajął jej wszystkie szpary tak, że zapomniała już o tym temacie.

Gość pannaida
Co do zgwałć- rozumiem o co chodzi, ale nie czuje się zbyt dobrze w aż tak dominującej roli. Potrzebuję czegoś odważnego ale nie aż tak bo w trakcie strace pewność siebie i zamiast niezapomnianej nocy pełnej wrażeń bedzie niezapomniana noc porażki. pannaida@gmail.com bardzo proszę o wskazówki:)

Gość gość
napisalam do ciebie jestes?

Gość pannaida
:)