Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badania przeprowadzam

czy sa tu osoby, ktore nie szczepily sie na zapalenie watroby typu B?

Polecane posty

jesli tak, to dlaczego? nie boicie sie, ze mozecie sie tym wirusem zarazic w roznych miejscach?

Gość gość
Dziewczyno z pieca spadłaś? Ja sie założe że 99% narodu sie nie szczepiło a 60% wogóle nie wie co to takiego zapalanie wątroby typu B Zresztą jak taka mądra jesteś i tak bardzo się boisz to moge ci podać nazwy 20 chorób na które powinnaś się zaszczepić i są to choroby/szczepionki które nie są wliczane do szczepień obowiązkowych I co? teraz nagle sie nie boisz? że możesz zachorować na te inne 20 chorób? Przecież możesz sie zarazić w różnych miejscach... Akurat tylko zapalenie wątroby typu B się boisz, OK...

akurat zaczelam sie bac, bo za pare miesiecy bede miec robiony zabieg :D tak, mozesz mi podac te 20 innych chorob :D wiedzy nigdy za wiele :classic_cool:

Gość gość
wiesz wystarczy chocby wirus HIV, nim sie mozesz zarazic bardzo łatwo. Na żółtaczke musza sie szczepic wszyscy którzy maja prace w szpitalach, przychodniach, gabinetach lekarskich i stomatologicznych, salonach kosmetycznych wszedzie tam gdzie ciagłośc tkanki skórnej jest naruszana i ma sie kontakt z krwia, a wirus żółtaczki jest bardzo zarazliwy i długo przezywa na przedmiotach

A tego, że dajesz facetom d**y i możesz się zarazić, to już się nie boisz?

Gość Posępny czerep
Ja, nie chce mi się.