Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cossiedzieje

obrzek w srodku narzady plciowe

Polecane posty

Gość cossiedzieje

gdy wkladam palec do srodka wszystko jest obrzekniete nie ma miejsca nawet na palec.. co to moze byc? dni plodne jajeczkowanie czy ciaza?

Gość KataRzyna92
Wiesz ja mam podobnie ... pierwszy raz tam mi sie zdarzyło. Do tego mam jakies zgrubienie w pochwie a gdy chłopak wsadził mi wczoraj palce to czułam ucisk... niby powinnam miec dni płodne..a Ty ?

Gość cossiedzieje
ja nie wiem czy to pierwszy raz bo nigdy nie obserwowalam sie w ten sposob. no ja mam dzisiaj 14 dzien od osttaniej miesiaczki czyli powinno byc jajeczkowanie... a u mnie w srodku nie ma nic miejsca wszystko obrzekniete! boje sie ze moge byc w ciazy bo brzuch boli mnie jak na okres typowo ale nie mozliwe zebym go dostala! czytalam ze pierwsze tygodnie ciazy objawaja sie bolem jak na miesiaczke

Gość KataRzyna92
No widzisz ... ja mam tak pierwszy raz odkad współzyje bo to moj chłopak zaobserwował... mnie brzuch nie boli... przed wczoraj kół mnie jajnik a wczoraj po stosunku czułam sie dziwnie "od środka" ...

Gość gosc9832z4871
ja juz nie wiem co mam myslec.. prosze boge zeby to bylo od tego jajeczkowania! :((( a kiedy powinnas teraz dostac okres? ile masz lat?

Gość KataRzyna92
19 lipca a lat mam 18 a Ty ?

Gość gosc9832z4871
ja powinnam dostac 20 lipca! wszystko u nas podobnie. moze nie jestesmy w ciazy! :)) poprawilas mi troche Humor :) ja mam 20 lat

Gość KataRzyna92
A jak jesteśmy ??? ;D wszystko jest możliwe ;) Planuje isc do ginekologa ale jeszcze nigy nie byłąm i troche sie boje ;d A wiesz moja kolezanka na wizycie dowiedziała sie ze jest w 2 miesiacu... okres miała i myslała ze nie zaszła a tu taka niespodzianka ;)

Gość gosc9832z4871
okres w ciazy jest nie mozliwy.. jesli miala to bylo to krwawienie, plamienie. ale nie okres. ty masz 18 lat i chcesz byc w ciazy? ja nie, dla mnie caly swiat sie zawali wyjehalam teraz za granice zaczelam nowe zycie a chlopak z ktorym sie przespalam przed wyjazdem zostal w polsce i nie jest kandydatem na partnera. ;((( napisz jaki masz mocz

Gość KataRzyna92
Wiesz moze i jestem młoda ale zdaje sobie sprawe jaki to jest obowiazek... Z chłopakiem bardzo sie kochamy i wiem ze cieszyłby sie z dziecka , zreszta ja tez... mocz mam zółty taki...

Gość gosc9832z4871
o matko dziewczyno to mnie teraz zalamalas! a co z twoja szkola, kariera? chyba ze pochodzisz z bogatej rodziny i ci pomoga. ja wychowalam sie bez matki a moj ojciec to alkoholik.. zostaje ze wszystkim sama bez perspektyw na zycie z dzieckiem

Gość KataRzyna92
Przykro mi... ;/ Nie pochodze z bogatej rodziny ale tez nie biednej... rodzice zarabiaja po prawie 2 tysiace , chłopak 3 ... Wsparcie mam w nim 100%

Gość gosc9832z4871
no to masz dobrze kochana zycze ci jak najlepiej :)

Gość KataRzyna92
i Wzajemnie ;)