Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam opinii o mleku Enfamil - czy któraś w Was podowała je swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi Enfamil Premium 1? czy to prawda, że jest tłustsze od innych mlek? czy tłustsze mleko sprawi, że dziecko będzie bardziej syte?

Gość gość
podawała :)

Gość lubie  luksus
ja podawalm enfamil, bardzo dobre tylko drogie :( polecam apteke internetwoa vena -vita.pl

Gość gość
cena nie ma już dla mnie znaczenia :) oby tylko dziecko było spokojne i robiło bez wysiłku kupę, nie mówiąc już o puszczaniu bąków

Gość gość
Moja Julka była karmiona tym mlekiem od pierwszego dnia życia ( ja swoim nie mogłam jej karmić ). Moim zdaniem jest super... ale tylko 1 i 2. Moja mała rozwija się prawidłowo... nigdy nie miała wzdęć, brzuszek też jej nigdy nie bolał ... kupka ok - bez wysiłków, kolek też nie miała... Mleko jest syte. Nie wiem dlaczego ale Enfamil 3 już jej nie podchodzi :(

Gość gość
Moja 10cio miesieczna coreczka je to mleko i wszystko jest ok. Najtaniej kupowalam w sieci rossmann.

Gość gość
moja córeczka piła ale miała straszne kolki.Nie wiem czy po tym mleko ale jej zmieniłam.Po innym było to samo.

Gość gość
dokarmiałam nim synka przez pierwsze 6 tygodni po porodzie. Później karmiłam już wyłącznie piersią. Bardzo dobre mleko. Nie miał absolutnie żadnych problemów z wypróżnieniem i gazami. Kolki pojawiły się po skończeniu pierwszego miesiąca. Był wtedy jeszcze dokarmiany, ale po przejściu wyłącznie na pierś też miał kolki. Tak więc ja polecam.

Gość gość
a czy Enfamil posiada probiotyki?

Gość gość
hmm, nie ma takiej informacji na opakowaniu (właśnie sprawdzałm). Jest tylko napisane, że zawiera kwasy DHA/Omega 3, któe także naturalnie występują w mleku matki. To jest właśie ten Lipil, bo pełna nazwa mleka to enfamil premium lipil

Gość gość
Gdzie jeszcze oprócz Rosmanna można kupić mleko (chodzi mi o supermarkety)? Najlepiej puszka 800g.

Gość gość
Ostatnio wprowadzila siec Tesco do swojej oferty. ja kupowalam w rossmanie. Na poczatku male puszki, potem wprowadzili wylacznie duze a teraz widze ze pojawily sie takze te mniejsze opakowania. Mleko super, synek pije do tej pory a ma juz poltora roczku.Nie wiem czy to zasluga kwasow dha ale wogole mi nie choruje pomimo uczeszczania do zlobka:) polecam