Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość90

co na "parapetówkę"?

Polecane posty

Gość gość90

Witajcie. Moja dobra koleżanka wprowadziła się do nowego mieszkania. Zaprosiła mnie w przyszłym tygodniu na parapetówkę. Nie mam pojęcia co daje się na tego typu imprezach. Alkohol? Coś prkactyznego do mieszkania? A może kwiaty? No z gołymi rękoma iść trochę głupio.

Gość gość
Z gołymi rękoma raczej nie wypada ale polecam jakiegoś fajnego kwiatka doniczkowego , czy też jakieś przyrządy kuchenne , garnki albo tp:)

Gość gość
Tylko wiesz te rączki od tych przyrządów kuchennych powinny mieć wiadomy kształt :)

Gość socjolozkaaaa,29
z golymi sie nei idzie,to bylby wielki nietakt....zwykkle daje sie cos praktycznego cos co stanowiloby" umeblowanie" ,albo dekoracja. jelsi ja dobrze znasz i wiesz jakis ma styl i gust....mozesz kupic jej lampkę nocną,wazon,komplet recznikow,ozdobne poszewki,cos z agd do kuchni (jakis mikser,ekspres,parowar-cos co jej brakuje).komplet sztuccow,komplet obrusów,..jakis zestaw SPa do lazienki (takie cudenka sa w droigeriach kosmetyczych-zapakwoane ladnie w kosz)..oryginalny zegar scienny do kuchni,ramkę na foto..podkowę na drzwi ?: ) .jakis segrator na przyprawy z ikei... ostatecznie i najbezpeiczniej kwiatek doniczowy., Przejdz sie po takich sklepach jak ikea czy blac red white napewno cos ci wpadnie w oczy.

Gość marikca9
Na parapetówkę zawsze daję coś praktycznego np. zestaw kieliszków. Do tego jakieś dobre wino- polecam sklep-wina.pl, mają fajne zestawy upominkowe w dobrej cenie. Kwiaty również są mile widziane.

Gość Frau Dziunia
bimberek księżycowy und slonina und kaszanka