Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwacie dzieci? ABORCJA a spójrzcie tutaj!!!! Jak możecie!

Polecane posty

Gość gość
u mnie ten link nie działa

Gość gość
dobra znalazłam juz to,ale biedak

Gość gość
Ja nie katoliczka :P ale to nawet wzruszyć może i nie katolika kretynko !

Gość gość
znowu ten nudny temat ... czy ty autorze nie masz nic w zyciu do roboty tylko zakładac durne tematy ??

Gość gość
A co ma katolicyzm do tego ,idiotko .

Gość gość 2 i 1/2
Pewnie to, że najczęściej katolicy mają hyzia na punkcie życia nienarodzonego i wszystkiego co się wiąże z kobiecymi narządami płciowymi. A ponadto, autorka wkleiła link z Frondy, portalu bardziej papieskiego niż sam papież.

Gość gość
Wkleiłam bo pokazała mi siostra. Ale ja katoliczką akurat nie jestem! Zresztą gówno was to obchodzi. Śmierć dziecka,zwierzęcia wzrusza nie tylko katolików. Tzn że jak nie wierze to mam być podłą suką?!!!!!

Gość gość 2 i 1/2
Z tego co wiem to usuwa się zarodki, a nie dzieci.

Gość gość
JAK WŁĄCZYC TĄ STRONĘ?

Gość gość
http://www.fronda.pl/a/niesamowita-historia-n asz-19-tygodniowy- wpiisz to w google i wyskoczy ci ta strona i wejdź w nią. Dla mnie to nie zarodek tylko DZIECKO. A ty ścierwo możesz nazwać i gówno :O Dla mnie to DZIECKO DZIECKO DZIECKO

Gość gość
autorko jestes przeciwko aborcji ale pałasz do ludzi taka nienawiścia ze az wstyd, zajmij sie swoim zyciem i nie wpier.dalaj w cudze

Gość chora na głowe upasiona baba
:O żenada, pokazywać niewykształconego płoda dzieciom:O nawet siusiaka nie było widać.. już to widzę, że serce biło:D ciąża obumarła, już u niej w brzucholcu! co za idiotka zero szacunku do ciała, narobiła zdjęć i pokazuje, żałosna lansiara, zakładała mu jakieś obrącszki itp:O k***a co to ma być za syf??? dlaczego nie rodziła przy swojej matce jak podobno taka dobra połozna?? widać że historia zmyślona a baba ma problemu z płodnością skoro pisze, że długo się starali i po lakarzach chodzili, niech się weźmie za odchudzanie i leczenie a później w ciąże zachodzi

Gość gość na kafeterii
"DZIECKO. A ty ścierwo możesz nazwać i gówno Dla mnie to DZIECKO DZIECKO DZIECKO" Autorko, idź po poradę do specjalisty. To się da leczyć, to tylko obsesja.

Gość gość
ja wam powiem o aborcji jedno: jestem za, jestem katoliczką, ale jestem za!!! Dlaczego? Bo potem dziecko cierpi, będąc w domu dziecka, lub najzwyczajniej umierając, lub będąc niekochanym przez rodziców. Dla mnie mój syn był moim dzieckiem jak jeszcze mu serce nie biło!(4tc) ale to nie znaczy, że dla pani x to też dziecko!! Aborcja powinna być legalna! Tak samo jak marihuana (nawet nie wiem jak wygląda) ale byłyby większe szanse, że nic w niej nie ma, żadnych śmieci i jest sama marihuana!!

A po jaką cholerne tak osobiste zdjecia wrzucac do sieci? sławy im tak było brak Jak dla mnie zbyt intymne ,i prywatne foty aby dzielić sie nimi z calym swiatem.Niedorzeczne co ta kobieta wyprawia

Gość gość
jeju co za p******a rodzina, dzieci ogladaja ten płód jak lalke, cos starsznego

Gość gość na kafeterii
Bawi się jak lalką. Nie do pomyślenia, żeby ktoś to samo robił ze zmarłym niemowlęciem czy martwo urodzonym noworodkiem. I jeszcze zdjęcia do sieci wrzucał. Niby uważa, że to dziecko, w pełni ukształtowany człowiek, ale okazuje mu brak szacunku i bezcześci jego zwłoki.

Gość katherrrine,,,
okropieństwo!!!!!!!! jak można tak robić? cyka sobie foty z płodem który kurczowo utrzymywali lekarze przy życiu kilka minut :O ale dobrze że mieli rodzice aparat - slawa w necie to jest to...

Gość gość
Tomcio Paluch, hahahahahah :D Mnie to nie wzrusza, takie jest zycie, wiele ciaz zostaje poronionych. Czesto odrzucane sa zarodki chore. Naprawde tyle jest prawdziwego cierpienia na swiecie, ze zajmowanie sie poronionymi ciazami uwazam za kompletny brak empatii.

Gość chora na głowe upasiona baba
przecież ta upośledzona baba się do tej sesji przygotowała!!! co za suka! zauważcie, że ma na palcu obrączkę, a przecież przy porodzie ściąga się biżuterię, ona ją założyła później, żeby pokazać że niby taka święta jest:O dziecko już dawno nie żyło a oni takie szopki odstawiają ja p*****le:O normalna kobieta przeżywa poronienie ale nie ma ani siły ani ochoty na takie cyrki!!!

Gość gość na kafeterii
Nie wiem czy ja mam tylko takie wrażenie, ale cały ten żal po poronieniu jest w wielu przypadkach jakiś sztuczny i wymuszony. Trzeba rozpaczać po płodzie, bo tak wypada, bo wszyscy mówią, że to człowiek, bo modnie jest dziś być "wrażliwym" i "kochającym". Tak jak napisałam, nikomu nie przyszłoby do głowy robić takich zdjęć donoszonemu, zmarłemu dziecku - miętolić w rękach, obracać, macać, ciągnąć za ręce i nogi, stroić jak lalkę w jakąś biżuterię. Przypuszczam, że rodzice byliby tak pochłonięci prawdziwym bólem i żalem, że do czegoś takiego nie mieliby głowy, coś takiego nawet nie postałoby w ich głowie. Sztuczne to i obrzydliwe. Do poronienia mam taki sam stosunek jak gość powyżej.

Gość gość
Co do bizuterii przy porodzie... ja mialam cc w sumie ratujaca zycie ale lekarze postanowili ze sprobuja to powstrzymac... bylam z godzine pod ktg przy lekarzach potem ze 3 w sali i co? nikt nie pytal mnie czy mam bizuterie a mialam :) po drugie nie wiem czy to prawda ale nie w kazdym kraju karza sciagac bizuterie...

Gość gość
to był 19 tygodniowy płód,a do 7 tygodnia to jest zarodek, tłumoki, douczcie się