Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja mazur

jestem w kropce - prosze o rade

Polecane posty

Gość kaja mazur

Nie wiem po co weszlam na ten forum ale chyba żeby się wygadac i poniekąd zaczerpnac opinii z zewnątrz. Otóż jestem w związku od 8 lat i cholernie się psuje a ja, ja nie mam odwagi, chęci go zostawić. Otóż poniekąd widzę ze jestem z nim z wygody, z przyzwyczajenia. Za dużo zmian musialoby nastąpić po rozstaniu a mnie się poniekąd nie chce wprowadzać zmian drastycznych. Dodam ze mamy dziecko które ma 1,5 roku.

Gość roxy-ana
poniekad powiedz to ojcu dziecka

Gość gość
Możesz napisać coś konkretnego na temat tego związku? Co się psuje, macie ślub?

Gość paula230o
Ja jestem w podobnej sytuacji, mamy dziecko 4letnie, też nie mogę odwazyc się zrobić ten krok, z wielu rzeczy musiałabym zrezygnować

Gość gość
trudno podjąć decyzję gdybyście nie mieli dziecka to szybko moglibyście się rozstać, a tak musicie wszystko przemyśleć może uda się wam naprawić wasz związek w końcu 8 lat to przecież jest długi okres czasu nie możecie krzywdzić dziecka

Gość kaja mazur
Ślubu nie mamy, mieliśmy zarezerwowana datę ślubu ale będę musiala z niej zrezygnować. Ogólnie to od dość dluzszego czasu się psulo ale jakos wówczas nam obu zalezalo i jakoś miesiące, lata mijaly. A teraz? No cóż, nie zależy juz nam i choć czasem jest fajnie to jest tylko czasem. Nie chce żeby dziecko na tym ucierpialo i nie wiem jak to rozegrać bo nasza córka ma niesamowita radość życia i chcialabym żeby to jej zostalo :-) Wracając do tematu to z charakteru jestem zolza - wiem o tym doskonale - i nie ulatwia to sprawy. W sierpniu 2011 poprosili mnie o rękę - w Wenecji, bylo bajecznie ! Po powrocie okazali się ze jestem w ciazy, zaszlam dwa tygodnie przed wylotem. W 4 miesiecu ciazy mnie zdradzil - niby nie fizycznie - z taka lafirynda z pracy. Romans, flirt, nie wiem jak to nazwac, do dziś wiele rzeczy nie wiem. Po tym czasie wszystko zaczęlo się psuć... Ja glupia bo wówczas myslalam innymi kategoriami, ze w ciazy jestem, ze dziecko ojca mieć nie będzie, jak ja sobie dam rade itd... Teraz z perspektywy czasu wiem iz postapilam wówczas blednie, dziś zostawilabym go!

Gość kaja mazur
Dziecko się urodzilo życie toczylo się dalej.... Niedawno ( w marcu ) stracil prace i nawet nie myśli szukać z tego co widzę i tak sprawa się ma ze ani nie pracuje ani nie pomaga w domu, seks bywa sporadycznie. Spimy osobno, ja z dzieckiem w jednym pokoju, on w drugim. Za dużo żali i pretensji żeby funkcjonować normalnie.

Gość kaja mazur
....

Gość gość
Kochana, teraz krzywdzisz dziecko bardziej!! Zostaw tego nieudacznika dla dziecka!!

Gość gość
Dziecko o wiele więcej przeczuwa i wie niż Ci się wydaje....

Gość gość
Czyli ze?

Gość gość
Hejka....odezwij sie do mnie....agnes-kaza@wp.pl