Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana

Polecane posty

Gość gość
Nie, nie co ludzie powiedzą ...tylko czy mi uwierzą.... Nie chcę się przed nikim tłumaczyć a zawsze byliśmy spostrzegani jako świetne i udane małżeństwo, mąż jako zaradny i nieskazitelny , pomocny nawet własnym kosztem...

Gość gość
Nikomu się nie żaliłam, zawsze uważałam że problemy są a potem mijają , po co innych w nie mieszać.... Moi rodzice są bardziej w niego zapatrzeni niż we mnie,,,,

Nikomu się nie żaliłam, zawsze uważałam że problemy są a potem mijają , po co innych w nie mieszać.... Moi rodzice są bardziej w niego zapatrzeni niż we mnie,,,,

Gość gość
tak właśnie jest jak się kłamie, kryje głupiego samczyka i kiedy kobieta na siłę własnym kosztem robi z cioty mężczyznę

chyba masz rację.................. tylko teraz zostaje bagaż , bagaż wspólnych spraw....dziecko-po uszy zakochane w tatusiu, moje uczucia i cała ta szara codzienność wspólnych lat.....

Gość gość
na twoje własne życzenie!

nie do końca...bo to on zawsze trzymał wszystko w garści, a dopiero jak przestał sobie z tym radzić (od roku) to zrobił się innym człowiekiem ale nadal pozorował ,że da radę . Najpierw mnie pocieszał, był ze mną a gdy ja zaczęłam postrzegać problemy (do których mnie wcześniej nie dopuszczał ) i to ja robiłam wszystko żeby się nie załamywał - on zaczął się ode mnie odsuwać....

Gość gość
Biedactwo ;(

a teraz jest u innej, i to ona mi zakazała do niego dzwonić, on tylko powiedział że my nie mamy już sensu być razem..................

Mam pustkę w głowie, pustkę w sercu, wiem że muszę być dla dorastającej córki, ale nie wiem skąd mam wziąć siły..... chce mi się wyć i błagać o to ,żeby ten koszmar okazał się złym snem.....

Gość gość
Czas pokaże kto jest górą. Wcześniej niż myślisz :)

....na jedną godzinę przysnęłam, przysnęłam tylko na jedną godzinę ........ auta pod blokiem już nie ma. Był , był tak blisko i nie wszedł do domu, pojechał....do pracy...do niej.... czuję się przegrana..... zasnęłam tylko na godzinę.....

Gość gość
Wiesz troche cie nie rozumiem , niby dlaczego mu pozwalasz tak sie traktowac . Ja tez mam spory starz malzenski i nigdy bym sobie na takie cos nie pozwolila . Jezeli on wybral jakas zdzire , to postaw sie , unies sie honorem , wywal go z domu do tej szmaty . Udowodnij mu , ze ty zaslugujesz na wszystko co najlepsze , a pomyje moze miec ona , poniewa jest tego warta .

Wiem co masz na myśli, sama wiem że macie rację i powinnam postąpić tak jak mi radzicie.....jednak nie łatwo jest tak zrobić ... na zmianę z żalem, złością i goryczą budzi się zawsze do tej pory dająca mi siły napędowe - jego obecność i ta nadzieja ,że może jednak.....

Wszystko jest takie świeże, emocje skaczą ze skrajności w skrajność.....myślę o sobie, o córce.... czy my damy radę ....czy ona to zrozumie.....

Gość gość
Dacie radę :) nie ten to inny.

Gość gość
Twoja corka jest na tyle dorosla , ze doskonale wie co zlego zrobil jej ojciec , na pewno ma na niego nerwy , czuje sie tak samo uokorzona jak ty . On podjal decyzje o rozpadzie rodziny bez jej i twojej zgody wiec nie pozostaje wam nic innego jak zaserwowanie mu tego co che , czyli wywalenia go w podskokach do kochanki , niech ona sie cieszy jego obecnoscia , niech go karmi , opiera i uciera d*pe . Tobie nie jest potrzebny taki maz , zaslugujesz na lepsze zycie , mozliwe , ze z kims innym . Pamietaj , ze teraz ci sie wydaje , ze jezeli maz wroci to wszystko bedzie dobrze , niestety nie , zycie po zdradzie nigdy juz nie bedzie takie samo , zal , zlosc , nieufnosc pozostanie do konca ., bedziesz sie meczyc w takim zwiazku , sama dojdziesz do wniosku , ze lepiej sie rozejsc .

Gość gość
Jezeli ty teraz pozwolisz mu na bezkarny powrot do domu - przegrasz , on nigdy nie bedzie cie sznowal i jeszcze nieraz cie zdradzi .

Moja córka o niczym jeszcze nie wie... Nie wiem jak jej o tym powiedzieć. wczoraj na kilka dni wyjechała do dziadków i wraca w czwartek, a za tydzień wyjeżdża na obóz na trzy tygodnie....i chyba teraz jej nic nie powiem....

Gość omninkna
a co zamierzasz ja chronic i sprzatac balagan, ktory twoj maz narobil?....moze wlasnie teraz powinnas zaczas wszystkich uswiadamiac, jak jest w rzeczywistosci....tzn niech maz powie jej, co sie dzieje, ze ma nowa narzeczona...ja bym to calkowicie zwalila na barki ojca... ty, porozmawiaj z nim o sprawach finansowych, jak to ma dalej wygladac...i niech idzie ...badz teraz egoistyczna, bo tu chodzi teraz o twoja egzystecje....

Nie chcę jej chronić , ale chcę żeby spokojnie wypoczęła a nie zamartwiała się o mnie. I dzwoniła codziennie żeby sprawdzić czy nie jestem "smutna". Ma trzynaście lat i to mogą być jej ostatnie tak zorganizowane wakacje...a potem będziemy stawiać czoła codzienności...myślę ,że tak będzie dla Niej najlepiej

Gość roladinia
idz do doradcy i zapytaj od czego zacząć , musisz zabespieczyć się finansowo , czyli on musi łozyć na dziecko i spłacać tez kredyt , najpierw sprawy potem serce oducz

Gość gość
ale nędzne prowo!!!

Gość gość
Dokladnie prawo , prawo , autorko skoncz zamydlac nam oczy , to co piszesz jest tak naiwne , ze nikt tu ci nie uwierzy . Szczegolnie po twojej ostatniej wypowiedzi .