Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana

Polecane posty

Gość gość

Godzinę temu dzwoniłam do męża...oddzwoniła ona......kazała dać mu spokój, Teraz oni są razem.....On potwierdził.....Jestem załamana......

Gość gość
Napisz cos wiecej , co tak naprawde sie stalo z twoim malzenstwem . To , ze maz cie zdradzil to juz wiem , ale wyglada na to , ze on chce byc z kochanka ?

Gość gość
Tak, ....staż nasz to 18 lat, ostatnio trudny okres, starsza córka postanowiła się wyprowadzić z dnia na dzień (1,5roku temu) do chłopaka...ale w taki sposób że zaginięcie zgłaszałam na policji....poza tym problemy finansowe-kredyty On (kurcze -zawsze przeze mnie mocno wspierany,) przestał domu rozmawiać....życie go przerosło, ale ja nigdy o nic go nie obwiniałam

Gość gość
skoro to taki ćwok to czym się martwisz? niech teraz ona go "wspiera" i się z nim męczy! a ty wreszcie zajmij się sobą!

Gość gość
zaczęłam podejrzewać ,że nie chodzi do kolegów tylko do kogoś innego, ale zawsze po takiej nieobecności w domu wszystko wracało do normy...dziś znów ciche dni , wyszedł ..do slepu..czekałam- godzine , druga aż w końcu zadzwoniłam..nie odebrał ale z jego numeru ktos odzwonił ...ona...powiedział,żebym więcej na ten numer nie dzwoniła, bo on już wybrał

Gość gość
Tak samo bym radziła na Twoim miejscu....

Gość gość
skoro wybrał niech s.p.i.e.r.d.a.l.a !!! a ty zacznij nowe życie

Gość gość
Mamy jeszcze córkę , zakochana w tatusiu, poza tym nie umiem tak po prostu zmienić myślenia na jego temat... i te kredyty które są na mnie, a moja pensja pokrywa je tylko w70 %

Gość gość
Sądzę ,że on się zagubił a jego egoistyczna męska duma nie pozwala mu na ubolewanie i dlatego ucieka.....żal mi go jako człowieka którego szmata totalnie wykorzysta i już nic z niego nie zostanie....Jakaś pierdzielona ukrainka owinęła go sobie wokół palca i mi ma czelność mówić co mam robić

Gość gość
Ja mam nieco dluzszy staz malzenski od ciebie i musze ci napisac , ze tez wiem co to znaczy kryzys malzenski . Gdzies jak bylismy 21 lat po slubie dopadla nas monotonia , znudzenie , moj maz zaczal szukac atrakcji poza malzenstwem , pisal z inna kobieta , cale szczescie , ze ja to przechwycialm . Sluchaj jezeli ci zalezy na ratowaniu tego malzenstwa to musisz porozmawiac z mezem , wyjasnijcie sobie co tak naprawde popchalo go w ramiona innej , a przede wszystkim czy on nadal chce byc z toba i jest w stanie zakonczyc ta parodie z kochanka . Czasami lepiej jest odpuscic , niech szuka szczescia gdzie indziej . Wazne jest zebys ty zadbala o siebie i wlasne dobro , zajmnij sie czyms zeby o nim nie myslec .

Gość gość
sie zagubil....ha ha ha.......🖐️

Gość gość
Chętnie poznałabym wersję drugiej strony.

Gość gość
Wszystko jest tak na gorąco....chciałabym z nim rozmawiać ale on nie umie mówić o problemach, smutkach...Należy do tego typu fecetów co zawsze sobie poradzą...

Gość gość
A skad on dorwal ta ukrainska szmate ?

Gość gość
żal mi go jako człowieka którego szmata totalnie wykorzysta i już nic z niego nie zostanie....Jakaś pierdzielona ukrainka owinęła go sobie wokół palca i mi ma czelność mówić co mam robić xxxxxxxxxxxxx biedny , mały chłopczyk, porwany przez złą wiedźmę i zmuszony do odejścia od żony, którą kocha nad życie taka jest twoja wersja???? i w tym momencie przestaję ci współczuć!

Gość gość
ja tez.........:D

Gość gość
Sluchaj , on nie chce z toba rozmawiac poniewaz wie , ze narozrabial i czuje sie winny . Ta Ukrainka chyba byla narabana , albo nienormalna , twoj maz umie mowic wiec dlaczego on sie nie wypowiedzial ? Ukrainska blach bedzie ci podskakiwac jeszcze tego brakuje .

Gość gość
a ja zaczynam rozumiec czemu odszedl

Gość gość
wersja drugiej strony - czuł się doceniony sam przez siebie jak sobie ze wszystkim radził...teraz uważa że wszyscy patrzą na Niego jak na nieudacznika, a o naeszych problemach wiemy tylko my dwoje...i jeszcze dwa dni temu powiedziałam mu ,że przed nami trudne dwa lata a potem już będzie dobrze...i mam niespodziankę

Gość gość
do Ukrainki macie pretensje a do niego nie, prawda?

Gość gość
my ???? przeciez to ty masz :D

Gość gość
Zawsze byłam po jego stronie, zawsze starałam patrzeć na świat jego oczami i go rozumieć....

Nie wiem do kogo mam mieć pretensję ...nie mam do nikogo...tylko nie wiem co mam dalej robić... Po rozmowie z nia potem on odebrał, nie umiał mi nic sensownego powiedzieć...wiem ona była obok, ale sądziłam,że zaraz przyjdzie i cokolwiek wyjaśni ale jeszcze nie przeszedł....

Samochód stoi pod blokiem...do pracy on ma jechać o piatej...co mam zrobić....wyjść -czekać przy aucie czy po prostu czekać w domu....

Gość gość
Kazdy ma ciezkie chwile w malzenstwie , ale to nie usprawiedliwia lajdactwa . Zawsze wine za zdrade powinna ponosic osoba zdradzajaca . Twoj maz swiadomie podjal decyzje o lajdactwie wiedzac , ze cie tym krzywdzi . On cie nie szanuje i jezeli ty sama tego nie bedziesz od niego wymagac , to chyba takie malzenstwo nie ma sensu .

Gość gość
Masz kluczyki zapasowe do auta , to wsiadaj i pojedz gdzies sobie , a on niech zapieprza pieszo do pracy . Nie czekaj na niego , raczej wystaw jego rzeczy na wycieraczke i kaz mu wypierniczas do kochanki , niech ona pierze jego brudne majty i skarpety .

Gość gość
no co ty!!!!!!!!!! przecież to nie jego wina, że go Ukrainka siłą zaciągnęła do łóżka!

Gość gość
No to niech Ukrainka tez wezmie sobie jego brudne szmaty , posiadanie kochanka wiaze sie rowniez z obowiazkami .

Wyobrażacie sobie, jak będę wyglądać przed wszystkimi , a najbardziej przed najbliższą rodziną jak powiem im ,że ON odszedł do innej a ich proszę o pomoc finansową ....Ja która nigdy się na nic nie skarżyła, , ja której mąż jak mógł tak pomagał mojej rodzinie.....

Gość gość
Czakara Wyobrażacie sobie, jak będę wyglądać przed wszystkimi , a najbardziej przed najbliższą rodziną xxxxxxxxxxxxx no i wszystko jasne! "co ludzie powiedzą"!!!