Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziesiąty facet chodzi na dziwki. Czy wasi faceci również ?

Polecane posty

Gość gość

Wezmy na ten przyklad Warszawe. Oficjalnie ma ok 1,7mln mieszkańcow. Nieoficjalnie łacznie z aglomeracją warszawską mieszka tu ok 3mln osób. W tej chwili na Odlotach oglasza się 1952 dziwki z samej Warszawy. Według La Strady w W-wie jest ok 5000 prostytutek ( nie licząc utrzymanek tzw sponsorów). Wiec wierzmy, ze jest ich 5000 (to pewnie Warszawa+okolice+ przejezdne+czarny biznes z Rosji) 45% mieszkancow stanowią męzczyzni (765 000) , w aglomeracji powiedzmy ze połowa (650 000) = 1 415 000, odjąc od tego dzieci do lat hm 18 i starzych po 60 to bedzie pewnie z milion facetów. 100tys facetów * 150zł/5000 dziwek = 3000zł ,dziwki roznie zarabiaja a ta kwota wydaje mi się średnia, przeciętna.

Gość gość
a nawet jesli tych dziwek jest TYLKO 2000 w co nie wierze to wychodzi 7500zł miesiecznie. Co i tak jest normalną kwotą jak na prostytutke. Moze nie co dziesiąty facet ale 7-8 na 100 na pewno

Gość gość
Mój chodził na dziwki zanim go poznałam no ale to było zanim się poznaliśmy więc nie mogę mieć pretensji. Ja natomiast uprawiałam seks czy to w seks układach, sponsoringu czy przygodni.

Gość gość
Ale wiele z nich ma na pewno stałych klientów więc nie wiem czy te wyliczenia są słuszne.

Gość mrianborn
w dzisiejszych czasach tylko nieudacznicy płacą za sex.

Gość gość
dziewczyna i tak jest dużo bardziej kosztowna niż prostytutka.

Gość gość
moj ex narzeczony chodził i jego brat

Gość gostekkk
czy ja wiem czy nieudacznicy ? Nie wiem czy kiedykolwiek bedziesz posuwal seksowna brazylijke jak z okladki, czeszke, wegierke, czy inna modelke...marzenie. Placisz za godzine i korzystasz. Byle prosiaka nikt nie roocha. pozatym taniej wychodzi ekskluzywan dziwka z brazylii z idealnym cialem niz randkowanie i udawanie zainteresowania jakas oblesna polka. Poza tym nikt Ci nie marudzi i nie musisz jej uczyc seksu.

Gość gość
brunet 196 imponująca jest twoja wypowiedź ..... aż dziw że istnieje taki mężczyzna Przynajmniej Twoja kobieta to szczęściara Gratuluję Wam

Gość gość
ten brunet nie ma dziewczyny i jest prawiczkiem jakbyś nie wiedziała. I wielu jest takich facetów jak on w większości są tacy prawiczkami do 30.