Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grube kobiety mowią o sobie ''puszysta'' ?

Polecane posty

Gość gość

przeciez puszyste to są koty

Gość gość
to moj tekst zlodzieju:D

Gość gość
jakos musza sie pocieszac,zeby nie wpasc w depresje

Gość gość
Chcą sie pocieszyć.

Gość gość
bo otyłosci towarzysza zaburzenia hormonalne i te panie sa bardzo owlosione :D

Gość gość
ja mowie o kims,ze jest 'przy kosci'.Jak bezposrednio sie do kogos zwracam,to grzecznie udaje,ze nie jest gruba.Najgorsze,jak otyle osoby mowia do mnie:jejku,jak ty strasznie chuda jestes! Facetom sie podobam,tylko grube baby musza cos powiedziec,a ja nie mam odwagi,by sie odwzajemnic'jejku,jak ty strasznie gruba jestes'

Gość gość
ale odwage masz,zeby hejtowac w necie

Gość gość
oczywiscie!W necie kazdy odwazny,po to sa fora,by sie anonimowo wypowiedziec,bo w realu czasami nie wypada

Gość Xxxvv,.,
Haha bo "puszysta" lepiej brzmi niż "gruba". Mnie też irytuje jak np mama mojej koleżanki (Obie gabarytów wieloryba) mawia: "jaka Ty chuda jesteś, dziecko urodziłaś, zacznij o siebie dbać bo masz organizm osłabiony bla bla, bla bla" a ja wcale jak anorektyczka nie wyglądam... nawet mi zostało trochę brzuszka i jem normalnie jak człowiek. I też czasem nasuwa mi się żeby odpowiedzieć "choroby to się najwyżej pani może nabawić przez tą otyłość" ale nie umiem bo nie wypada tak do matki koleżanki...

Gość mrianborn
Alicja Donnikova a czemu tłuści faceci z obleśnymi brzuchami mówią o sobie "miśki"? z tego samego powodu, zdaje się. Nie do końca,misiek nie oznacza sadełka,facet dobrze zbudowan/umięśniony będzie rownież miśkiem. Najśmieszniejsze jest to kiedy "puszysta" kobieta mówi o sobie:atrakcyjna i zadbana

Gość Tymina
Jak nie potrafisz ogarnąć ich problemu to milcz!!!!

Gość gość
Haha nie slyszalam jeszcze jak ktos mowi o umiesnionym/dobrze zbudowanym facecie misiek :D

Gość gość
A co maja sie nazywac wielorybami ! tak sobie przynajmniej rekompensuja swoja tusze nazywajac ja zartobliwie ! Z reszta ludzie powinni takie otyle osoby pietnowac mialy by wtedy motywacje by schudnac bo od nierobstwa nic nie przyjdzie samo :)

Gość gość
Z reszta ludzie powinni takie otyle osoby pietnowac mialy by wtedy motywacje by schudnac bo od nierobstwa nic nie przyjdzie samo X haha tak, wszyscy grubi ludzie schudliby ale mieliby uraz do innych ludzi, bardzo madre! :D

Gość gość
tak najlepiej glaskac takich ludzi i wmawiac ze dobrze wygladaja?

Gość gość
hej nie oceniajmy wszystkich jednakowo nie wszystkie grubaski owijają w bawełnę. Mnie na przykład denerwuje jak ktoś mówi że jestem puszysta.Mam 171cm wzrostu wazę 72 kg i mowie otwarcie ze jestem gruba niestety :/ ale jestem w trakcje akcji chudnięcia ;)

Gość gość
Czy wy nie możecie zadawac normalnych pytań?