Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są bardzo grube ręce?

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromny kompleks, który dotyczy moich grubych rąk. Mój facet i mama twierdzą, że powinnam leczyć mózg ale im nie można raczej ufać w tej kwestii. Jedna koleżanka powiedziała mi, że mam ręce nie pasujące do reszty ciała. Jakiś czas temu zapytałam inną koleżankę czy mam bardzo grube ręce odpowiedziała, że są potężne :O Przy wzroście 166 ważę ok 55-57kg A oto moje wymiary mierzone dzisiaj przy miesiączce (piszę to bo mogę być lekko opuchnięta) Piersi 95 Talia-66 Pupa-95 Udo w najgrubszym miejscu- 53 Łydka w najgrubszym miejscu-34 Ręka w najgrubszym miejscu 30 :O Trochę niżej 28 :O (za każdym razem jak się mierzę to moje wymiary różnią się 2-3 cm jednak nie dotyczy to niestety rąk) Czy faktycznie moje ręce są tak nieproporcjonalne? Czy może do mojej dosyć mocnej budowy są w miarę normalne? Ile wy macie cm w najgrubszej części ręki i ile ważycie i macie wzrostu?

Gość gość
prawda!!!!!!!!!!!!!!!powinnas leczyc mozg:P

Gość vvggbhhnbhb
nie patrz co ci kolezanki mowia, to facetowi masz sie podobac! jezu, nie rozumiem tych tendencji kobit do oceniania durne kwoki! jestes normalna, taka sie urodzilas i taka mialas byc! nie daj sobie wmowic ze to nienormalne.

Gość gość
Nie wiem, czy są to grube ręce, ale zmierzyłam swoje, by było porównanie. Mam 160 cm, ważę 50 kg. Ty masz 166 cm, ważysz około 56 kg. Więc wydaje mi się, że figurę mamy podobną. Moja ręka w najgubszym miejscu ma 23 cm. I muszę przyznać, że jest taka normalna, chuda. Przecież możesz pozbyć się tłuszczyku z rąk, jeżeli to rzeczywiście tłuszcz.

Gość gość
czyli faceci nie zwracają uwagi na takie rzeczy jak grube ręce? Wydaje mi się, że przez nie moja sylwetka staje się strasznie masywna. "taka sie urodzilas i taka mialas byc!" Nie do końca jest to prawdą bo wcześniej nie miałam takich rąk. kiedy ważyłam 50kg to moje ręce były szczupłe. Niestety po przyjmowanych lekach sporo przytyłam. Udało mi się schudnąć niestety z rąk nic nie zeszło... Kiedy byłam szczupła to uważałam, że mam tłusty brzuch. Teraz obiekt moich rozpaczań się zmienił i chyba jest gorszy bo brzuch łatwiej jest ukryć niż ręce... Kupiłam sobie kilka bolerek żeby móc je kamuflować jednak w te upały ciężko jest w nich chodzić...

Gość gość
"Przecież możesz pozbyć się tłuszczyku z rąk, jeżeli to rzeczywiście tłuszcz." No właśnie nie wiem jak mam się pozbyć tego tłuszczu. Żeby tego dokonać trzeba schudnąć z całości, a kiedy tak się dzieje to chudnę z nóg itd a ręce pozostają takie same...

Gość gość
pokazałabym zdjęcie tych rąk, ale mój facet zaraz wróci do domu. Wie, że tu zaglądam i jak to zobaczy to na pewno się wkurzy więc wolę nie ryzykować :P

Gość gość
masz grube ręce to możesz mu wpieprzyć jak się wkurzy, ze używasz komputera ;-)

Gość gość
:D On się nie wkurzy, że używam komputera, tylko że znowu się zajmuję głupotami i że dawanie fot do oceny to już szczyt głupoty...

Gość gość
a jak wejdzie do domu jak akurat będę wrzucać zdjęcie? lepiej nie, a na pewno nie dziś. Nie długo idę na urlop więc powinnam mieć trochę więcej prywatności. Może wtedy wrzucę.

Gość gość
też mam masywne ręce, ale to efekt tego że nigdy nie bałam się pracy fizycznej wolę mieć mocne ręce niż takie rachityczne jak niektóre panienki zamiast się wstydzić i mieć kompleksy na tle rąk, pomyśl raczej że są proporcjonalne do reszty ciała przy bardzo szczupłych rękach, każde uda wydają się grube, jeśli masz umięśnione ręce, uda nie wyglądają zbyt masywnie jest wiele szczupłych, wychudzonych dziewczyn, ale wiele z nich ma właśnie dużą dysproporcję między ramionami i biodrami i głupio to wygląda co z tego że chude jak zero mięśni ramionka jak witki a biodra i uda wyglądają masywnie ?

Gość gość
Dokładnie, najlepiej byłoby zobaczyc zdjecie, bo tak to cięzko ocenić. Koleżanki mogą mówić, że są grube, bo są zazdrosne chociażby o Twoją piękną figurę klepsydry.

Gość gość
nigdy nie mierzyłam obwodu ramion, zmierzyłam je specjalnie dla Ciebie, mam 28 cm

Gość gość
podejrzewam że masz figurę fitnesski a marzy Ci się figura wysuszonej modelki, stąd kompleksy

Gość gość
"nigdy nie mierzyłam obwodu ramion, zmierzyłam je specjalnie dla Ciebie, mam 28 cm" dziękuję za poświęcenie. Możesz jeszcze napisać ile ważysz i ile masz wzrostu? Uważasz, że są grube?

Gość gość
Pewnie, że marzy mi się figura modelki ale aż tak daleko nie mierzę :p

Gość gość
mam 170 wzrostu a waga waha się od 57-60 obwód rąk się nie zmienia

Gość gość
szczerze to ja powinnam mieć kompleksy bo masz większe piersi ode mnie i przy moich masywnych ramionach mój biust wygląda mizernie ;-) myślę że masz ładne proporcje, ładnie zrównoważoną górę i dół, ładne wcięcie w talii

Gość gość
gdybym napisała że mam 90 w biuście byłaby to mocno naciągana "prawda" ;-)