Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syska54354354

ciaza

Polecane posty

Gość syska54354354

mam 21 lat, jestem w 7 miesiącu ciąży mój chłopak siedzi w wiezieniu, moi rodzice uważają ze jestem dorosła i sama powinnam sobie radzić niechca żebym z nimi mieszkała. nie mam za co zyc i gdzie mieszkac co moge w tej sytuacji zrobic?"

Gość gość
dom samotniej matki, a rodzice maja rację- jesteś dorosła

Gość carolineee5858
potrzebujesz pomocy ?

Gość nie autorka
mialas prace wczesniej?masz jakies pieniadze?

Gość gość
Ja tez mam 21 lat :) i jestem w 6 miesiącu w ciąży..tylko, że trafiłam na wspaniałego faceta :) pracuje w delegacji, na wiosne zmienia prace żeby być przy mnie :) a co do rodziców to mieszkamy u nich :)

Gość gość
mozesz sie starac o dofinansowanie z MOPS-u i o mieszkanie , tylko musisz zlozyc wniosek ze jestes samotna matka, do roku dostaje sie mieszkanie, no i mam nadzieje ze nie jestescie malzenstwie bo wtedy przekresla wszystko ;)

Gość gość
i musisz w wniosku podkreslic ze nie chca cie rodzice z dzieckiem , wtedy dostaniesz szybciej mieszkanie , jezeli masz z facetem problemy to odbierz mu prawa rodzicelskie i niech placi na dziecko

Gość gość
Jak bys cos wiecej chciala to pytaj tutaj :) sprobuje ci jakos pomoc :), bo tez jestem w ciazy :)) tylko ze w 4 miesiacu i mam z moim mieszkanie w trakcie remontu, a te mieszkanie zostalo zalatwione dzieki jego rodzinie, bo maja kamienice prywatna i nam odstapili mieszkanie , wiec jego rodzina jest na biezaco we wszystkich sprawach ;)

Gość gość
DRUGA 21 letnia ciężarna Dasz jakoś radę, ja osobiście jestem pod wrażeniem i mogę Ci jedynie pogratulować, że pomimo dosyć trudnej sytuacji postanowiłam urodzić to dziecko ! :) nie jedna w Twoim wieku usuwała bym od razu itp., co jest straszne jak dla mnie, ale Ty się nie poddałaś, walczysz o maleństwo i jestem pełna podziwu :) wiem, że to Ci nie pomoże finansowo, ale dasz radę ! Nie poddawaj się, walcz o maleństwo i o dobre warunki dla niego :)