Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to objaw ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Mam teraz 19ty dzien cyklu i od kilku dni pobolewa mnie lewy jajnik i od czasu do czasu podbrzusze. Czy to normalne czy powinnam podejrzewac ciaze? Cykle mam 28dniowe.

Gość gość
najpewniej jest to normalne i nie wkręcaj sobie ciąży od 19 dnia cyklu :) spokojnie poczekaj do terminu @ :)

Gość gość
dzieki, no masz racje pewnie wyolbrzymiam.

Gość gość
myślę, że mam, bo sama tak się nakręcałam bez sensu :) a jak w końcu zaszłam w ciążę, to nie miałam żadnych bóli i dopiero jak nie dostałam okresu, to zrobiłam sobie test i bum! 2 kreseczki :) także spokojnie :)

Gość gość
super,a w ktorym cyklu Ci sie udalo?

Gość gość
teraz udało mi się w 3 cyklu starań i właśnie jestem w połowie 7 miesiąca :) a Ty długo się starasz, bo jak kilka dobrych miesięcy już, to radziłabym nabyć testy owulacyjne (naprawdę bywają pomocne ;) )

Gość gość
wow no to super miesiac, szybko. Ja sie staram teraz 1 cykl, ale biore leki na niedoczynnosc tarczycy i nie wiem jak to bedzie, ale obserwuje u siebie owulacje, czasem mniej albo wiecej tego sluzu w polowie cyklu. Czy teoretycznie w 8 dniu cyklu moglo dojsc do zaplodnienia? przy cykly 28 dniowym?

Gość gość
teoretycznie jest małe prawdopodobieństwo, ale ja Ci powiem z mojego doświadczenia, że przy 31 dniowych cyklach (regulowanych hormonalnie clo i d*phastonem), monitoringowanych na usg owulację miałam około 15-17 dnia cyklu i było zalecenie od mojego ginekologa - sex co 2 dni od 10 do 18 dnia cyklu, ale skoro u Ciebie to 1 cykl starań - to spokojnie, daj naturze szanse :)

Gość gość
przy 31 dniowych to ci dokladnie w polowie wyszla owulka

Gość gość
u mnie tak, ale ogólnie owulacjia winna być 14 dni przed 1 dniem następnego cyklu

Gość autorka tematuu
hej dziewczyny, boli mnie glowa, podbrzusze i wyszly mi zyly na piersiach czy to moze byc objawem ciazy? (ostatnio okres mialam 18tego).

Gość autorka tematuu
hej dziewczyny, boli mnie glowa, podbrzusze i wyszly mi zyly na piersiach czy to moze byc objawem ciazy? (ostatnio okres mialam 18tego).

Gość autorka tematuu
up

Gość gość
Może to na okres

Gość gość
czy moglabym juz zrobic test ?(okresu sie spodziewam za 6 dni).